Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Mg4 İ-smart Ve Türkçe Arayüz Eksikliği

08 Mayıs 2024 10:22

Merhaba 8 Eylül 2023 tarihinde Ankara'dan mg marka mg4 model otomobil aldım. 8 ay geçmesine rağmen 1-2 aya gelecek dedikleri mg i-Smart uygulaması hala gelmedi. İnanılmaz mağduruz. Türkçe olacak dedikleri uygulaması hala Türkçe değil. 8 aydır ilgilenen bir kişi bile yok. Madem yapamayacaksınız satmayın arabayı. Kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir marka. İ-Smart ve Türkçe arayüzün bir an önce gelmesini istiyorum.

08 Mayıs 2024 10:36 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

08 Mayıs 2024 10:42

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Hamdi
Hamdi
10 Mayıs 2024 17:32

Aynen çözümümüz yok olarak çözüm sundular. Teşekkürler

Şikayeti Çözüldü

Türkçe çalışması yok. Güvenlik güncellemesi mi o yok fakat İsmart var oda çıkmaz ayın son çarşambası sizlere sunulacak.

Şikayeti Çözüldü

Yazılımda Avrupa'daki insanlar R59 güncellemesi kullanıyor bizde R13 ilk çıktığı versiyon. Ufak tefek ekransal güncellemeler var ayrıca acc de biraz iyileştirme araçta büyük sorun yok gonul rahatlığı ile bu fiyata al kullan fakat bizim kızdığımız nokta bu arabaya Avrupa'da güncelleme geliyor fakat Türkiye'deki araçlara hiç güncelleme gelmedi. En basitinden araç satıyorlar Turkce menü dahi yok. Kızdığımız nokta bu sanki bedavaya aliyoruzda satıcı satış sonrası destek vermiyor.

Gurkan
Gurkan

Onur Bey güvenlik güncellemesi ile alakalı ne gibi bir sorun var acaba. İkinci el almak istiyorum araç hakkında biraz detay tavsiye verebilir misiniz

Süleyman sonucu yetersiz buldu

MG4 Araçlarında Türkçe Menü Ve İsmart Özelliği Bekleyişi

Süleyman
28 Şubat 2025 11:01
MG4 Araçlarında Türkçe Menü Ve İsmart Özelliği Bekleyişi
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye'de İ-smart Uygulaması Hayal Kırıklığı Yaratıyor

28 Şubat 2025 11:50