Özcan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 11:10

Sayın mg Türkiye, adaşen mg ile yaşadığım sorunu size iletmek istiyorum. Yöneticileri kafalarını kuma gömmüş durumda olduklarından, servis sahibine ulaşamadığımdan bu platformdan şikayetimi iletiyorum. Umarım ilgilenirsiniz. Anadolu Sigorta 1249135924001 numaralı hasar dosyasına ait mg adaşen servis tarafından size onarım ile ilgili fatura gönderildi. Faturanın bir örneğini gördüğümde aracımın değişmeyen parçalarının değişmiş gibi gösterildiğini fark ettim.

Servise yaptığım itiraz sonucu faturanın güncellendiğini ve sigorta şirketine gönderildiğini, tarafıma gönderilen faturanın gösterilmeyeceğini söylediler. İnanıyorum ki yeni faturada da değişmiş gibi gösterilen fakat aracımda değişmeyen malzemelerin de fatura edildiğini düşünüyorum. Nedeni ise sorguladığımda herhangi bir fotoğraflama yapılmadığını, sadece ustalara sorulduğunu ve onların söyledikleriyle faturanın hazırlandığını öğrendim.

İtirazıma örnek olarak sağ arka kapı onarım iken değişim olarak gösterildi, radar modülü (değişmesi gerekiyor muydu bilmiyorum, önden hasarım yok) 2 adet girildiği (araçta 1 tane var), arka egzoz değişimi (neden değişti anlam verilemedi) 2 adet girildiği, sağ ön kapı bakaliti değişimi girilmiş (bakalit yeni değildi, resimlerle ispatladım). Bu nedenle servisin hazırladığı faturaya güvenim yok.

Siz sigorta firması olarak değişimi istenen fatura ile yenisini kıyaslayıp nedeni sormadınız mı? Benim düşündüğüm soru aklınıza gelmedi mi? (acaba servis çalışanları malzemeler değişti gibi gösterip dışarıda satıp ekstra para kazanıyor mu? ). Bu düşüncelerimin değişmesi için eksper firmanız ile hasar dosyasının tekrar incelenmesi, değişim yapılan malzemelerin onarım fotoğrafları ile karşılaştırılması eğer fotoğraf yok ise şaibeli olarak değerlendirilmesi Anadolu Sigorta'nın görevidir.

Bu hususta yaşadıklarımın incelenmesini istiyorum. Bu platforma yazmamın nedeni ise sorunlarıma daha fazla ilgi gösterilmesini istememdir. Eklediğim fotoğraf, değişim olmayan parçanın ısrarla yenisi olduğu söylendiğinden düzelttirdiğim parçalardan biridir.

05 Ekim 2024 12:32

Aracım onarım esnasında yol testi maksadıyla km si arttı şeklinde ifadede bulunuldu. Biz yol testi yaparken otobana da çıkabiliyoruz sürat yapmamız gerektiğinde diye açıklama da yaptılar. Fakat HGS sorgulamasında aracım ile sabah saat 09:50 de Adapazarı'dan otobana girildiğini İstanbul'dan çıkıldığını, daha sonra 16:36 da İstanbul'dan adapazına giriş yapıldığını öğrendim. Aracımın deposu onarıma girerken doluya yakın dı bom boş teslim aldım. HGS ödemelerini yaptım. Sorun yakıt veya HGS değil yalan söylenmesi. Onarımda olan araç bilgim dışında neden başka bir ile gider. Onarım maksadı ile çekici ile gider bu Bunu expere söyledimde servisin sorunu olduğunu ama servisin bu duruma sessiz kaldığını bildirmek isterim. Kendi şahsi işlerini benim aracımı kullanarak yaptılar. Araç siz sigorta şirketinin sorumluluğunda olduğundan size bu şikayetimi iletmek istedim. Bu şikayetimi servisinizin durumunu öğrenmeniz için size de yapıyorum sayın mg markası

1728120732456.img-7704.jpg
1728120725988.img-7703.jpg
06 Ekim 2024 09:31 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

11 Ekim 2024 15:49

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Serviste Kaybolan Jant Kapağı Ve Eksik Şarj Kablosu Mağduriyeti

16 Ekim 2025 13:05
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Mg Adaşen Sorumsuzluğu İlgisizliği

01 Mayıs 2024 13:26
Sencar sonuçtan hiç memnun değil

MG4 Luxury Araçta Şarj Portu Erimesi Ve Yetersiz Servis Yaklaşımı

11 Ağustos 2025 15:26
MG4 Luxury Araçta Şarj Portu Erimesi Ve Yetersiz Servis Yaklaşımı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

MG ZS Aracımın Tekrarlayan Akü Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği Mağduriyet Yaratıyor

27 Ağustos 2025 10:37