Yakup sonuçtan çok memnun

Çözülemeyen Mg Zs 1.0AT Yağmur Far Sensörü Sorunu

28 Aralık 2023 14:52
Yakup'un Teşekkür Mesajı
“Süreç uzun da olsa çözüm için teşekkür ederim.”

2023 Nisan ayında 22.000 km'de ikinci el aldığım 2022 model Mg zs 1.0 at aracımın yağmur ve far sensörünün arızalı olduğunu Ankara Arkas Oto'ya servis bakımından sonraki gün arayarak ilettim. Oradaki yetkili, 'Evet, bunlarda sorun var, değişmesi gerek ama elimizde yok. Ara sıra arayın, gelince takalım.' dediler. Bu böyle 3-4 ay sürdü, en sonunda 'Söğütözü servisine gidin, onlarda vardır.' dediler. Tekrar bakım için gittiğimde, 'Bunun değişmesi lazım, bu markalı araçların çoğunda bu arıza olmuş, değiştirmişler.' dedim. Onlar, 'Hayır, bu araçlarda böyle bir sorun yok. Akü kutup başları gevşek olduğu için arıza vermiş, sıktık düzeldi. Kronik bir şey olsa niye değiştirmeyelim? Elimizde var hemen değiştiririz ki.' dediler. Servisten 1 hafta sonra tekrar bozuldu, tekrar gittim. Israrla kronik olmadığını, aracı teste bağlayacaklarını söylediler, bağladılar. Sorunu gördüler ama 'Merkeze sormamız lazım, onlar da arızada ikna olurlarsa değiştiririz, sizi ararız.' dediler. Bir hafta sonra arayan soran olmadığı için ben aradım, ulaşamadım. Bizzat gittim; 'Evet, arızalıymış, değiştireceğiz, parça siparişi verdik. Gelince haber veririz.' dediler. Aradan 1 ay geçti, ne arayan ne soran var, ben de telefonlarına ulaşamıyorum. Müşteri hizmetlerini aracım geçen hafta aradım, 'Tamam, sorgulayıp size dönelim.' dediler ama nafile. Bu hafta tekrar aradım, 'Acil notu alıp sorup dönelim.' dediler yine ama dönen olmadı yine. Bugün tekrar aradım; 'İleteceğim gerekli yerlere.' dediler. Servis yine cevap vermiyor bu arada. Ne yapacağımı şaşırdım ve çok severek kullandığım aracımdan soğudum. Umarım Mg Türkiye yetkililerine buradan ulaşırım, çünkü bir yetkiliye ulaşmak mümkün değil gibi görünüyor.

28 Aralık 2023 15:02 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

29 Aralık 2023 17:57

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Yakup
Yakup
05 Ocak 2024 15:05

Süreç uzun da olsa çözüm için teşekkür ederim.

Merhaba, Aynı sorunla ve benzer yollar ve cümlelerle karşılaşmış biri olarak sormak isterim; sorununuzu nasıl çözdünüz?

Mg Türkiye İkame Araç Verilmedi

06 Mart 17:54
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Hatalı Far Değişimi Ve Eksik Kaput Köpüğü İçin Resmi Çözüm Talebi

Süleyman
22 Ocak 23:01
garanti-kapsaminda-hatali-far-degisimi-ve-eksik-kaput-kopugu-icin-resmi-cozum-talebi-3.jpg
Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

Akü Sorununda Garanti Reddi Ve Tutarsız Gerekçeler

08 Ocak 21:32