26 Haziran 2024 13:377.850
Ismail'in Teşekkür Mesajı
İlginiz için teşekkürler

İyi günler, Tekirdağ Altın Seri Öküzgözü Boğazkere marka rakı aldım fakat bir kısmını içtikten sonra dolaba koydum. Gerisini içmek için çıkarttığımda içinde bu şekilde şeyler gördüm ve döktüm. Yıllardır Tekirdağ Altın Seri içerim, hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Sanki sahte rakı veya bozulma varmış gibi görüntüsü vardı. Konu ile ilgili görseller ve şişenin seri numarası ektedir. Rakıyı da Marmaris merkezdeki Migros'tan aldım.

26 Haziran 2024 16:41 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz Öncelikle bizlerle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bizlere ulaştırmış olduğunuz şikayetiniz hakkında tarafınıza 26.06.2024 tarihinde ulaşım sağladık. Şikayetiniz ile ilgili olarak sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle tekrar irtibata geçilecektir. Her türlü konuda numaralı danışma hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz Saygılarımızla Mey Danışma Hattı

Ismail
26 Haziran 2024 18:28

İlginiz için teşekkürler, ekip arkadaşlarınızı bekliyorum

Ismail
6 Temmuz 2024 10:10

İlginiz için teşekkürler

18 Temmuz 2024 12:03

Değerli Tüketicimiz Şikayetiniz ile ilgili olarak gerekli incelemelerimiz tamamlanmıştır. Size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden 18.07.2024 tarihinde bilgilendirme yapılmıştır. Her türlü konuda danışma hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz Saygılarımızla Mey Danışma Hattı

18 Temmuz 2024 12:04

Değerli Tüketicimiz Konuyla ilgili olarak şikayetinizin çözümlendiğini görüntüledik. Sağladığımız hizmetten memnun kalmış olmanızı ümit ediyoruz. Her türlü konuda danışma hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz Saygılarımızla Mey Danışma Hattı

13 Aralık 2024 23:264.215

"Merhabalar Mey İçki'ye öncelikle şikayetimize ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Firma bizimle hızlı bir şekilde iletişime geçerek sorunumuzu dinledi, hızlı bir şekilde aksiyon aldı ve çözdü. Fima yetkilisi Deniz Bey'in ilgisine, yaklaşımına, hızlı çözüm önerilerine ve sonuç olarak sorunu ürünü değiştirmek suretiyle giderdiği için ayrıca teşekkür etmek istiyoruz"