Sahra sonuçtan memnun

Mexc Borsasında Hesap Kısıtlaması Ve Mağduriyet

10 Aralık 2024 00:32
Sahra'nın Teşekkür Mesajı
“Gerçekten çok zorluk yaşadım 55 günde X ekibinize teşekkür ederim insanlar mağdur edilmesin. Mexc kullanmayacağım uzun süre umarım Türkiye ofisiz olur aynı zamanda Türkçe dil desteğiniz var bu avantajdı ve canlı destek bot mesaj veriyor hepsi hem de”

Mexc borsasında çekim yaparken '''' Kontrollerde fark edilen anormallik nedeniyle çekim yapamamaktasınız, lütfen canlı desteğe ulaşın.'''' denildi. Müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim. 'hesabınızda risk kontrolü bulunmaktadır, 60 gün boyunca hiçbir işlem yapamazsınız, kontrol süresi bitene kadar' dediler.

Ne alım-satım ne de para çekme işlemine izin verilmedi. Müşteri hizmetleri kimlikli selfie talep etti. Gönderdim ancak bu süreçte ödemeler yüzünden mağdur olmaktayım. Kiramı aile masraflarımı, eğitim ödemelerimi ve bebeğimin masraflarımı karşılayamıyorum. Sebepsiz yere hesabımın kısıtlanmasına anlam veremiyorum. ''' mexc olağan dışı Alım Satım Davranışlarıyla Mücadele Prosedürü''' diyorlar. Orada 30 ve 60 gün yazmamaktadır. Lütfen teknoloji çağında süreyi makul bir güne indiriniz.

Süreç çok uzun sürüyor; kyc doğrulaması kısa sürede tamamlanırken, inceleme neden 60 gün sürüyor? Canlı destekten net bir bilgi alamıyorum. Sorunun derhal çözülmesini talep ediyorum. 1 milyon Türk kullanıcı bu platformda işlem yapmakta. Fenomenler bu borsayı önermektedir. Lütfen ivedilikle siz değerli mexc ekibi sorunu çözer misiniz.

28 Ocak 2025 20:25

10.12.2024 tarihinde mexc hesaba kısıtlama yaptı kontrol mekanizması adı altında sonrasında 10.02.2025 tarihinde açılacak dedi. Ben de bugün canlı destek ile görüştüm dedim süreç ne durumda 180 gün uzaltıldı denildi 2 aydan 6 aya çıkardılar haksız yere keyfi muamele yapıyorlar. Kendim sade bir vatandaşım kaldıraç bile yapmıyorum spot yatırımcıyım emeklerimi alıkoyuyorlar. SPK ya yarın şikayette bulunacağız Cumhuriyet başsavcılığına bile şikayette bulunacağım. Canlı destek bot mesaj atıyor. Suçum da günahım da yok. Paramla rezil oluyorum. Bu haksızlığı düzeltin. Yok hızlandırma yapılmıyor yok bilmem kontrol mekanizması bu diyorlar. Yerel haber kaynaklarına da ileteceğim bu durumu... Sorunum bu şikayetle çözülmez ise dediklerimi yapacağım başka çarem kalmadı. Kabus oldu artık

1738084452168.img-7115.jpg
10 Aralık 2024 17:06

Mexc Platformunda Çekim İşlemi Sorunu Ve Destek Beklentisi

Mexc platformunda hesabınız ile şu anda çekim işlemi gerçekleştirilemiyor. Kontrol mekanizması kısıtlaması kaldırma bilgilerini göndermek için lütfen yardım merkezine gidin. Uyarısı veriyor.

Borsaya fotograf yüklemesi yaptım. Hatanın kaldırılması ile ilgili henüz o aşamayı bile geçemedim. Durmadan reddediliyor. Tarafıma pulatsahra**@gmail.com adresinden acil dönüş yapılıp konunun çözülmesini istiyorum.

profile profile
10 Aralık 2024 03:39 (Şikayetten 3 saat sonra)
10 Aralık 2024 03:57
mexc-borsasinda-hesap-kisitlamasi-ve-magduriyet-1.jpg

Mexc gibi büyük bir platform mağdur etmeye devam edeceğini söylüyor inanılır gibi değil. Bu süreçte maddi ve manevi zararım olacaktır lütfen 60 gün gibi bir süreyi hiçbir yatırımcı kaldıramaz. Yaptığınız etik olmadığını hatırlatır yanlışı düzeltmenizi önermekteyim. Tüm büyük fenomenlere durumu izah edeceğim lütfen sorunu çözün tekrar kimse de mağdur olmasın. Size olan güvenin yıkılmasını istemiyorsanız... Yapay zeka ile ya da hazır cevap ile cevap vermeyin saatlerdir canlı desteğinizle görüşmekteyim mağduriyeti dile getirdiğimde üzdüğünün demekten başka bir şey demiyor. Bu durumun haberlere mi düşmesini istiyorsunuz anlamış değilim. 2 ay gibi sürede maddi ve manevi zararım olacaktır. Youtuber'Lara da ileteceğim dönüş yapılmazsa

10 Aralık 2024 06:45
10 Aralık 2024 11:51

Araştırmalarımda bu süre diğer ülkeler için 10 gün ve siz bizlere 60 gün demektesiniz. Bu ırkçılığın sebebi nedir. Mexc gibi büyük bir borsa neden böyle bir deneyimi gerçekleştiriyor. Kendi param için sizlere dil döküyorum süre hakkında hatanızı çözün diyorum. Telegram Türk ekibi canlı destek diyor o da üzgünüm diyor. İncelemenizi hızlı yapın ve bu durum düzelmezse sosyal medya, fenomenler ce dava sürecine gireceğim. Hatanızı düzeltiniz. Otomatik mesaj atıyorsunuz müşteri memnuniyeti beklemekteyiz.

10 Aralık 2024 20:55

Ben mexc destek ekibinden Tiv. Merhaba, ilgili ekip şu anda bildirdiğiniz risk kontrol sorununu ele alıyor. Risk kontrol analizi 60 gün sürecek. Analiz sonucunu doğrulamak için lütfen 10 Şubat'ta çevrim içi müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin. Sabrınız için teşekkür ederiz ve anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Mexc borsasını seçtiğiniz için teşekkür ederiz. İşlemlerinizin tadını çıkarın. Saygılarımızla, mexc Hizmeti Ne Türk ne yabancı ekip süreyi kısaltmıyor oto mesaj atıyorlar maile gelen cevap

11 Aralık 2024 08:59
31 Ocak 2025 19:32

Yorumlar (8)

Hüseyin
Hüseyin

Merhaba bende 6000 dolarım bu nedenle tutuluyor nasıl bir yol izlemeliyim 30 gün diye tutturdular açmıyorlar

Eren

Aynı sorun ben de yaşıyorum. Sorun tam olarak neyden kaynaklanıyormuş? Ben yeni telefon aldım aynı Wi-Fi den bağlanmış olduğu için olabilir mi?

Eren

Sahra hanım sizin adınıza sevindim. Analiz sonucunda sizi neyden dolayı mağdur ettiklerini söylemediler mı?

Sahra

Sorunum dün çözüldü X ten paylaşım yaptım mağdurum diye etkileşime girdi mexctr X hesabına bağlandım mesaj yoluyla sonra sağ olsun çözdüler 😊 muhtemelen olabilir benimki galiba çekim yaparken kamera birden fazla kez yüzümü tanımadı yüz taramam devre dışı olmuştu

Ahmet

Emin olduğum bir şey yok Wi-Fi mifi işide değil yüksek kar ve yüksek hacim yaptığım için aleyhime kısıtlanma kondu ve sonu da meçhul

Ahmet

Sorun çözüldü mü alabildinizmi paranızı aynı sorunu yaşıyorum

Sahra

Bekliyorum halen ama verirler kontrol mekanizması tetiklenmiş aynı Wi-Fi'den girdiğim için araştırdık açılacak kendinizden eminseniz sorun olmaz muhtemelen

Eliftugba
23 Mayıs 2024 15:37
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Risk Kontrolü Adı Altında Kısıtlama

Adem