Sana sonuçtan hiç memnun değil

MetropolCard Giftpay Ortak %99 Yerde Çalışmıyor

29 Şubat 2024 11:37

Giftpay ortak, Metropol'ün en sinir bozucu kısmı. Talimat yok, yardım için Metropol'e yazmaktan bıktım, sadece şikayeti ele almadan kurtulmak istiyorlar. Kullanmaya çalıştığım 1.5 yıl oldu. Ne zaman kullanmaya çalışsam param Restopay'den kesiliyor. Bozulmadan kalmak için restopay'a ihtiyacım var çünkü bu benim ofiste öğle yemeğim. Bu arada Giftpay ortak 1.5 yılda kullanılmıyor ve paraya ihtiyacım var. Kendi paramı kullanamıyorum! Metropol benim için bir acı kaynağından başka bir şey olmadı...😡

29 Şubat 2024 11:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede tarafınıza detaylı bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla.

29 Şubat 2024 11:43

Size e-posta yazmaktan bıktım, cevaplar sorunu asla çözmüyor, sadece iletiyorlar. Uygulamanız ve yardım hattınız Türkçe'dir. İngilizce desteği yok, bu yüzden benim için işe yaramazlar. Gerçekten sınırımdayım.

29 Şubat 2024 13:51

Merhaba, Müşterimizin talebine yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, telefonla kendisine bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla,

07 Mart 2024 15:26

Sunulan çözüm, giftpay Ortak'ı kullanmak için üye iş yerine Restopay değil, giftpay Ortak'tan ücret alması gerektiğini söylemem gerektiğidir. Bunu yaptım ve süpermarket yine Restopay hesabımdan param aldı. Ekran görüntüsüne bakın

Elif sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 13:09
Dilara sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2024 16:19
"Kevser Göymene yardımlarından dolayı teşekkür ederim."

07 Kasım 2024 16:16
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 12:58