Murat sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 09:30

20.9.2023 tarihinde Metro Grossmarket Çiğli mağazasından aldığımız New Balance marka 530 model numaraları ayakkabının üstü serçe parmakların olduğu taraftan yırtıldı. O zaman için 3.490 TL gibi bir para ödenerek alınan ayakkabı nasıl olur da 1 senede bu hale gelir?
Şikayet var da aynı şekilde muzdarip olan başka kişilerde var. Gereğini rica ederim.

05 Ekim 2024 11:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 09:49
New Balance Ayakkabının Beklenmedik Kalite Sorunu
New Balance Ayakkabının Beklenmedik Kalite Sorunu

Metro Market'ten Satın Alınan New Balance Ayakkabının 2 Ayda Yırtılması Ve İmitasyon Ürün Satışı Mağduriyeti

20 Haziran 2025 21:28
metro-marketten-satin-alinan-new-balance-ayakkabinin-2-ayda-yirtilmasi-ve-imitasyon-urun-satisi-magduriyeti-7.jpg
Merve sonuçtan memnun

20 Eylül 2025 10:04