Mete Aksu Kliniği Burun Ameliyatı Sonrası Sürekli Rahatsızlık

18 Kasım 2023 00:14

Yaklaşık 10 yıl önce burun ameliyatı olduğum M*** Bey, en başta isteğimin dışında kalkık bir burun yaptı. Sonra beğenmediğim için derin kemiğine yapışık kalmış, 'açalım' diyerek burun üstüne bir enjeksiyon yaptı. 'Bu kalıcı mı?' diye sordum, 'Evet' dedi. Anladım ki yaptığı şey dolguymuş. Geçen on yıl boyunca burnum, sürekli batma hissi ile beraber zaman zaman şişip iniyordu. Bir gün yine şiştiği ve batma hissettiğim bir dönemde burnumu kontrol ederken, elime çok küçük iki tane mavi minik tel parçası geldi. Kliniği arayıp normal olup olmadığını sordum, 'Normal' dediler fakat neden böyle bir şey olduğu ile alakalı hiç bilgi vermediler. Şu an burnum hem bariz yamuk hem de sürekli içten enfeksiyon kapıyor. Çok güvenerek gitmiştim ve o yıla göre iyi bir para vermiştim ama çok pişmanım.

Emine
Emine

Çok haklısınız sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben de aynı şekilde mağdurum bu konuda kendisine iki defa ameliyat oldum artık üçüncüye korkuyorum 15 yıl oldu burnumda hala ipleri arada elime geliyor burnum acıyor bir de burnumu yamulttu bir kız arkadaşımda bu kişinin mağduru oldu kız göz dokusunu kaybetti

Op. Dr. Fatih Akgün Revizyon Ameliyatı Yapılmadı

12 Mayıs 2024 06:54