Op. Dr. Fatih Akgün Revizyon Ameliyatı Yapılmadı

12 Mayıs 2024 06:54

On ay önce burnumda bir eğrilik olduğu için F**** Bey'e başvurdum. Ameliyat olduktan sonra ne eğrilik düzeldi ne de gösterilen burnu elde edebildim. Üstelik burun deliklerimde eşitsizlik ve burun ortasında gözle görülür bir batıklık meydana geldi. On ay geçmesine rağmen hâlâ bant kullanıyorum. Birçok kez burnumun durumunu fotoğraflayıp asistanla görüştüm; fakat her seferinde ödem olduğunu söyleyip durumu geçiştirdiler. Burnumun ortasında oluşan ve on ay geçmesine rağmen düzelmemiş olan batıklığın, ödem olmadığını ve tamamen doktorun dikkatsizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Estetik görünümle hiçbir alakası yok. Revizyon için bile yine aynı ameliyat ücretini 'hastane masrafı' adı altında istediler. Görüşme için gittiğimde azarladılar ve hiç yapıcı bir tutum sergilemediler. Sistem tamamen fiyat biçme üzerine kurulu. Sonuç olarak şikayetlerim hâlâ devam ediyor. Burnum vaat edilen burunla hiçbir alakası yok ve daha sorunlu bir hale geldi. Doktorun ve asistanın tavrını, doktorun hatasını kabul etmeyişi ve revizyon ameliyatı için olumlu bir yanıt vermemesi nedeniyle kendilerini önermiyorum. Yaşadığım tam bir hayal kırıklığı.

07 Ekim 2024 10:58

Geçen yıl mart ayında rinoplasti yaptırdım. Fatih Bey'e, burnumdaki yamukluğu geçtim, burun deliklerinde eşitsizlik, burun ortasında çukur ve kavis meydana geldi. Şu an ne mesajlara yanıt veriyorlar ne de aramaları cevaplıyorlar, yaptıklarının arkasında durmuyorlar. Doktorun yaptığı hatadan dolayı dışarıda benden 180.000₺ ücret istiyorlar, tekrar revize ameliyatı için. Annemle en son görüşme için gittiğimizde fırça attı. Resmen üslup dersi vermeye kalktı, yapmayacağını söyledi. 1.5 seneden önce ve haliyle bekledik. Bugün hiçbir arama ya da mesajı cevaplamıyorlar. Bu işi yasal yollarla çözeceğiz çünkü ne hasta memnuniyeti ne de hasta psikolojisinden anlamayan bir doktor var karşımızda. Daha önce ne küfür ne hakaret içerikli bir yorum paylaştım. Sadece yapmış oldukları saygısızlığı dile getiren bir yorumda bulundum ve çevresindeki herkese benim yorumumu bastıracak yorumlar yaptırdı, şaka gibi. Bugün revize ameliyatı yapmamasının sebebini buna bağlıyorlar. Hayır, sadece işinize gelmedi. Daha yolun başında karar verip yaptırmak için görüşmeye gittiğimizde bize aynen bu şekilde; “Bir burun deliğim büyük diğeri küçük diye gelmeyin, burnumda asimetrikler oluştu diye de” baştan söylemişti. Evet, keşke ciddiye alsaydım. Benim başıma gelmez diye düşünmeyin, bu adam yaptığının arkasında duran bir insan değil.

Aleyna
Aleyna

Günay hanım sorununuz çözüldü mü acaba

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Atahan Ağrılı Göz Kapağı Ve Burun Ameliyatı Sonrası Yaşadıklarım

24 Haziran 2024 00:16