Güler sonuçtan hiç memnun değil

Meşhur Ciğerci Halit Usta'da Kötü Muamele!

28 Mart 2024 14:53

Bu akşam iftar programı için Kdz Ereğli Meşhur Ciğerci Halit Usta'ya gittik, orada arkadaşların çocuklarıyla birlikte şark köşesinde çocuklar oynadılar, çocuğum suyunu açamadığım için patlamış, su açılmış etrafa, garson da gelip mahvoldu ortalık çocukları alın dedi, çocuğumun kolunu tuttu, hayır, dedi. Orada kargaşa çıkmasını istemedim.

01 Nisan 2024 00:17

Bu akşam iftar programı için kalabalık bir grup şeklinde Kdz Ereğli meşhur ciğerci halit ustaya gittik. Orada bir tane şark köşesine çocuklar oynamak için geçtiler. Çocuğum su içmek isterken su patlamış, haliyle de üstüne ve etrafa saçılmış. Bir tane garson gelip, abi şu hale bak, deyip, çocukları almamızı söyledi, aynı anda çocuğum tekrar oraya çıkmaya çalışırken kolunu tutup çocuğa hayır dedi, çocuğa sorduğumda kolum acıdı dedi. Olay anında kargaşa çıkarmadım. Bu ileriliği medeni ve usullü bir şekilde çözeceğim. Böyle terbiyesizlik görmedim. Aile lokantasına çocuksuz mu gitmek gerekiyor? Her şey olabilir, tabak kırılır, belki kendileri de zarar verebilirler, fakat bu şekildeki tepkiyi kabul etmiyorum. Ayıp yahu

Gökhan
Gökhan

Halit ustaya iftara geldik tek sıcak olan şey kola idi diğer her şey soğuk soğuk gelmişti

13 Eylül 2024 22:53

Ömür Şark Sofrası Yeşilpınar İftar Fiyaskosu

01 Nisan 2024 01:23
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Oyun Alanında Çocuğuma Uygunsuz Müdahale Ve İşletmeden Olumsuz Tavır

19 Eylül 2025 16:39