Mersin Tüp Bebek Merkezi 'nde Yaşadığım Olumsuz Deneyim

17 Eylül 2024 19:537.684

Mersin tüp bebek merkezi'nde ** hoca'ya iki defa tedavi oldum. Tedavi sırasındaki deneyimlerimi ve yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Tüp bebek merkezinde iki defa tedavi gördüm ve merkeze gitmez olaydım. İlaçları kendileri uyguluyor, ne verdikleri belli değil. Sağlık Bakanlığı'na detaylı bir şekilde yazdım ama burada da bildirmek istiyorum. Merkezin amacı sadece para ve herkesin duygularıyla oynuyorlar.

İki defa tüp bebek tedavisi gördüm. Birinde kalitesiz embriyodan dolayı boş gebelik, diğerinde ise embriyonun taşıyacağım deyince vermemek için 6 tane yumurtamı çöp ettiler. Bu blast embriyoların kalitesiz olduğunu söylediler. Hastaneye gittiğimde haklarımı isteyince, bana art niyetli olduğumu söyleyip yüzüme bakmadılar. Merkezde çalışan personel bile kendilerine mobbing uygulandığını ve akrabalarını bu merkeze yönlendirmediklerini söyledi.

İlaç verip ne oldukları belli olmayan hormon ilaçlarını şırıngalara dolduruyorlar. Parayı peşin alıp fatura kesmiyorlar. Transfer ettikleri embriyoların kalitesi belli değil. Merkezin evrak imzalatıp kendilerini garantiye alıp insanların duygularıyla oynadığını söylemek istiyorum. Sağlık durumumun iyi olmadığını söyleyip başlarından attılar ama vebali büyük. Instagram'da yorum yaptığım için beni engellediler. Lütfen umutlarımızı kırmasınlar.

29 Ekim 2025 14:25

Haklısınız keşke sizi dinleseydik

30 Temmuz 2025 11:47

Merhaba, sonuçta nerede yaptırdınız?

Jinemed Tüp Bebek Merkezi Sonuç Alamadım

24 Ağustos 2023 17:428.182

Arkadaşlar asla tavsiye etseler bile ben gittim asla sonuç alamadım. Başka bir merkeze gidiyorum şu anda bütün tahliller...

1 Destek