Hacer sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Tüp Bebek Merkezi İlgi Alaka Sıfır

28 Haziran 2024 16:01

İstanbul Tüp Merkezi'nde dondurulmuş embriyo transferi için Ocak ayında merkeze başvurdum. Genel muayene ve tüm kan testlerimi orada yaptırmak istediğimi belirttim. İlk gün gerekli kan testleri alındı denildi. Daha sonra farklı günlerde iki kere daha arandım, eksik test var diye. Hatta transfer günü bile eksik test var mevzusu döndü. Transfer anında 3 embriyonun hepsini transfer etmek istediklerini söylediler. Zaten umut vaat etmiyormuş embriyolar. Bunu duyunca tamamen olumsuz düşünceye kapıldım. Transfer oldum. Arızalı sedye ile odama götürüldüm. Transfer ekibi, hasta bakıcıya neden bu bozuk sedyeyi hâlâ kullanıyorsunuz diye sordu. Haddinden fazla sarsılarak transfer odasından çıkarıldım. Tabii ki tutacak olsaydı tutardı ama transfer günü hiç olumlu şeyler hissetmedim sayelerinde.

28 Haziran 2024 15:53

Ocak 2024 tarihinde. İstanbul tüp bebek merkezine dolmuş embriyo transferi için başvurdum. Çalışmakta olduğum için tüm testlerin orada yapılmasını rica ettim. Kendileri tüm testleri yaptıklarını söylediler Ben de gerekli ücretleri ödedim. Ancak farklı günlerde iki kere. Eksik testleriniz var denilerek. Hastaneye çağrıldım. Transferi alınacağım gün bile. Hastanın eksik testleri var dediler. Kimsenin birbirinden haberi yok. Transfer anında Gelecek olursam. A** Bey 3mbriyonun hepsini transfer etmek istediğini söyledi. Sebep olarak ise 3 embriyonunda yeterli kalitede olmadığını söyledi. O kadar umutsuz konuştu ki zaten ben 3 değil 5 embriyo da konulsa tutmayacağını hissettim zaten orada ağlamaya başlamıştım. Transfer oldum. Sedye ile beni hasta bakıcıya doğru götürmek istediler ama. Sedye arızalı olduğu için fazlaca sarsıldım hasta bakıcıya. Bu sedyeyi Neden hala kullandıklarını arızalı olduğunu söyledi transfer ekibi. Transfer sonrası odama geldiğimde kendimi hiç iyi hissetmiyordum olumsuz konuşmalar zaten tutmayacağını hissettirmişti Ve öyle de oldu. Keşke bu aksilikler olmasaydı tutmasada En azından memnun ayrılıyorum derdim.

29 Haziran 2024 10:32 (Şikayetten 18 saat sonra)
29 Haziran 2024 18:12

Testler derken tabii ki günlük istenilen testlerden bahsetmiyorum. Zaten ben ilk gittiğim gün hepatit hemegram vs testleri bir kerede yapalımki işten izin almada sıkıntı olmasın dedim peki arızalı sedye konusunda bir açıklama yapmamış olduğunuzu görüyorum

29 Haziran 2024 18:16

Allah aşkına kulaklarımla işittim transfer odasının kapısına götürene kadar a*** beyde dahil neden bu arızalı sedyeyi kullanıyorsunuz diye sordu hasta karşılayan bayana oda bugün yoğunluk var mecbur kaldım dedi hatta bari hatanızı kabul etseydiniz

Mersin Tüp Bebek Merkezi 'nde Yaşadığım Olumsuz Deneyim

17 Eylül 2024 19:53
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Özel İrenbe Kadın Doğum Merkezi Tüp Bebek Tedavisinde Maddi ve Manevi Mağduriyet Yaşadım

23 Eylül 2025 00:54
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Nova Art Tüp Bebek Merkezi'nde Hüsran: Hızlı ve Yüzeysel Testler

12 Mart 2024 14:45