Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Özel Akdeniz Diş Polikliniği 2 Ayda Dolgum Düştü!

20 Haziran 2024 14:57

Hangisini yazacağımı bilmiyorum 6 ayda iki defa diş çektirmek zorunda kaldım. Akdeniz ağız ve diş sağlığı ilk polikliniğini açtığında V***** bey vardı ve K**** bey vardı. O zamanlar iyiydi memnundum ne zamanki şube açıp çoğaldılar o kadar kötü doktorlarla çalışıyorlar ki rezil oldum. C**** hanıma Dolgu yaptırdım üstüne tabaka gibi dolgu yaptı yüksekliği diş şekli asla verilmedi. Şikayet ettim diğer gün gelin düzeltelim dediler başka doktor düzeltti. Daha sonra bir kere daha gittim kanala kullanılan alet düşmüş diş çekime gidecek dediler. Gittim başka doktora çektirmek zorunda kaldım. Seneler önce ilk yaptırdığım diş aniden geçen haftalarda ağrıdı ve çekim yaptırmak zorunda kaldım bu hastanede yaptırdığım tüm kanalların bana sorunlu olduğunu söylediler. Bugün sene başında yaptırdığım dolgum kırıldı ve boş şu an. Bir yer ne kadar çabuk büyüyorsa o kadar kalitesiz oluyor bundan net eminim. Kimse reklamlarına şubelerine aldanıp buraya gelmesin. Her yerden ekstra pahalı ve ekstra kalitesiz bir poliklinik. Benimle yetkili birinin iletişime geçmesini istiyorum yaptıklarını anlatmak istiyorum. Kesinlikle pişmanlıktır burası

Yanlış Kanal Tedavisi Ve Kırılan Dişler: Güven Sarsıcı Deneyim

12 Ekim 2024 17:19
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Para Odaklı Ve İlgisiz Tedavi: Dişlerim Daha Da Bozuldu

16 Ekim 2024 15:34
Para Odaklı Ve İlgisiz Tedavi: Dişlerim Daha Da Bozuldu
Bedia sonuçtan hiç memnun değil

Dinçalya Smile Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Şikayeti

08 Kasım 2024 02:34