Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Para Odaklı Ve İlgisiz Tedavi: Dişlerim Daha Da Bozuldu

Para Odaklı Ve İlgisiz Tedavi: Dişlerim Daha Da Bozuldu
16 Ekim 2024 15:34

Öncelikle iyi yorumları şoklar içerisinde okuyorum ben hayatımda bu kadar kötü ve para odaklı bir hekim tanımadım. Tedavi sürecine 2022 Kasım ayında başladım. Kendisine yaptırmadan önce birkaç yerle daha görüşmüştüm tel tedavimin 1,5 ila 2 yıl arasında süreceği söylenmişti. B******** beye öneri üzerine gittim ama her muayenede bana 3 bin tl indirim yaptığı için söyleniyordu ve kötü davranıp üstü kapalı bir şekilde manipüle ediyordu. Şikayetlerimi sorularımı soramıyordum kendisi de zaten tedavi süreci hakkında detaylı bilgi paylaşmıyordu. 8. Ay dişlerim düzelmeden tellerimi çıkarttı ve ağzımdan dişlerimin ölçüsü almak istediğinde midem bulanıyor diye söylememe rağmen kalıbı bir anda ağzımdan çekti ve tüm aljinat üstüme döküldü bana bağırmaya başladı. Ben özür diledim ve çıktım. 2 hafta sonra dişlerim bozulmaya başladı. Tekrar randevu alıp gittiğimde dişlerimin istediğim gibi olmadığını söylediğimde bana normalde hastalarıma ücretsiz takıyorum ama tavırların yüzünden sana ücretli olacak dedi. Ve sonrasında verdiği gece sert plağını 6 ay kullan düzelir dedi. Kullanmama rağmen dişlerim daha da bozuldu şu an param çöp oldu. Geçen hafta bir hekimle görüştüm ve ne kadar kötü bir iş yaptığını bana detaylı anlattı. Gerçekten büyük terbiyesizlik. Yanında ki asistan bana nasıl davrandığını gördüğü halde inkar etti ve bir arkadaşım denk geldi. Olay anında aynı şekilde oda kendisine dişlerini yaptırdı oda memnun değil ve mağdur. Şu an başka bir yerde ücret dahilinde tekrar tedaviye başladım. Paramla rezil oldum. Gerekli yerlere şikayetimi iletip yasal haklarımı kullanacağım. En son tercih edeceğiniz hekim bu olmalı lütfen dikkate alınsın.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Bircan Bektaş (Bursa) Ortodonti Tedavisinde Yaşanan Mağduriyet Ve Çözüm Beklentisi

12 Nisan 2024 22:06

Cerrahi Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Tedavisinde Sürekli Aksaklık Ve Sorunlar

05 Haziran 2024 23:43

STR Dent Yapamıyorlar Herkes Rahatsız

Kedilerin
20 Temmuz 2024 17:45

Sanita Sağlık Grubu Sorumsuzluk Ve Mağduriyet

27 Ekim 2023 14:33
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
18 Nisan 2025 16:35