Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Merkür Net İnternet Aboneliği Sorunları Ve Mağduriyet

16 Kasım 2023 22:00

Merkürnet isimli internet firmasından 12 aylık 110 TL aylık ücretle internet aboneliği aldık. Bir süre sonra taşınacağımız için hattı 90 günlüğüne dondurmak istedik. Hat dondurma ücretinin 150 TL olduğunu söylediler ve biz de kabul ettik. Hattın açılmasına yakın online işlemlerden durumu kontrol etmek istediğimde birçok ödeme yansıtıldığını gördüm. Bu ödemelerin hat dondurma ücreti olduğunu öğrendim. Aylık olarak 150 TL yansıtıldığını ve bu durumun bana önceden bilgi olarak verilmediğini anladım. Tek seferlik 150 TL yansıtılacağı söylenmişti, ancak cevap alamadım. Hesabımda görünen borçların faturasını indirmek istedim ama sistemleri çalışmadığı için başaramadım. Faturaların mail adresime gönderilmesini istedim, fakat bir aydan fazla süre geçmesine rağmen herhangi bir fatura gelmedi. Mesajlara da cevap verilmiyor. E-Devlet üzerinden firma hakkında şikayette bulunmak istedim ancak internet sağlayıcılar listesinde kayıtlarını bulamadım. İletişime geçmek mümkün olmadı. Bugün ise 'Hizmetiniz iptal edilmiştir' şeklinde bir SMS aldım: 'Sayın Cemal ****, 16-11-2023 tarihi itibariyle 640002245 numaralı hizmetiniz iptal edilmiştir.' Online işlemlere baktığımda ise 1.000 TL daha ödeme yansıtıldığını gördüm, ancak sebebini anlamadım. Aylık abonelik ücretim zaten 110 TL iken neden hattı dondurup 150 TL ödeyeyim ki? Kısacası, firma hakkında anlaşılmaz durumlar mevcut. Video kaydı da ekledim, sistemlerinin ne kadar kötü çalıştığını ve sitelerinin işlevsizliğini gösteriyor.

profile profile

Çağdaş
19 Aralık 2023 21:00
İlhan sonuçtan çok memnun

Rüzgarnet Taşınabilir İnternet Hüsranı!

19 Aralık 2023 18:59
Kamber sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 15:24