Yetkili Serviste Dikkatsizlik: Eksik Bijon Ve Güvenlik Tehlikesi

23 Aralık 2024 22:14

2023 model Mercedes c200 marka Aracımın tekerleklerinden gelen ses sebebi ile Bursa hasmer yetkili servisine gittim. İlgilendiler test sürüşüne çıktık. İlgi alaka gayet güzel. F**** bey ilgili alakalı bir servis danışmanı. Test sürüşü balatalar diskler kontrol edildi. Tekerlekler söküldü içlerine bakıldı. Ya tekerlekten ya da disklerden olabileceği söylendi. 75 gün sonra sol ön lastiğim havası bir anda indi. Normal lastik inmesi değil 160 phı a kadar düştü. Lastikçiye hava basmak için götürdüğümde jant ile birleştiği yerde boşluk olduğunu ve sıkıntı olduğunu lastiği yetkili bir lastikçide kontrol ettirmem gerektiği söylendi. Bunun üzerine Balıkesir'de ki Michelin marka lastikçiye gidip kontrol ettirdiğimde sol ön lastiğin hasar gördüğünü vs... Söylediler değişmesi gerekiyor dediler. Gene sıkıntı yok. 4 lastiğimi birden değiştirdim. Olay burada kopuyor. Lastiği değiştiren arkadaş eşime sol arka lastiğin lastik bijonu eksik diye geldi. Arabamın en son lastiklerini yetkili serviste söküp taktılar. Ya kaybettiler ya da unuttular yetkili serviste. Allah korusun kaza yapabilirdim. Daha büyük sıkıntılara sebep olurdu. Allah'tan yedek parça dükkanından muadili ile telafi ettim. Ama farklı yerlere zarar verdi mi bilemiyorum. Bu nasıl dikkatsizlik ve tecrübesizlik. Yetkili servis danışmanını arıyorum. Cevap verilmiyor. Büyük hayal kırıklığı hasmer Bursa için. Bu sıkıntımın giderilmesini istiyorum.

25 Aralık 2024 09:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes C200 Servislerinde İletişim Ve Parça Bekleme Sorunu

29 Nisan 2025 23:02
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes W206 Kasa Sorunları

06 Haziran 2024 20:17
Mercedes W206 Kasa Sorunları
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Sorun Var Çözüm Yok

20 Kasım 2023 21:44
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 10:02
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz C200 Servis Bakımından 151 Km Sonra Motor Mekanik Hasarı!

27 Ağustos 2023 19:26