Ertan sonuçtan çok memnun

Mercedes Teslimatında Büyük Hayal Kırıklığı

03 Aralık 2024 18:13

Bursa Mengerler'den 7 Kasım'da sipariş verdiğim ve 28 Kasım'da teslim edileceği söylenen Mercedes EQB 250 aracın şu anda Türkiye'de olmadığı, Aralık sonu veya Ocak ayında teslim edileceği belirtildi. Aracımı sattım. Mercedes'e güvendim. Sipariş verirken aracın Derince'de olduğu belirtilmişti. Olmayan araca sipariş verdirerek 2-3 ay beklemek zorunda kalacağım. Halen aracı ne zaman geleceği tarafıma bildirilmedi. Yetkili bir muhatap bulamadım. Kasım'da promosyon verilen kaskoyu da kaldırmışlar. Sanki ilk defa araç alıyoruz. Diğer firmalar kampanya üstüne fırsatlar yaratırken! Böyle bir markaya yakışmayan tutum. Lütfen sipariş formunda yazdığınız teslimat tarihine ve Kasım ayında araca verdiğiniz avantajları sağlayınız. Aracımı size güvenerek sattım, aracım yok, mağdurum. Lütfen yaptığınız işi insanları mağdur etmeden sağlayınız. Madem elinizde araç yoktu, neden teslimata 28 Kasım yazdınız? Bana aracı Aralık sonu ve Ocak ayında gelebileceğini söylediniz mi? İleri teslimatta zaten sipariş vermezdim. Lütfen kendinize yakışanı yapınız. Kayıplarımı telafi ediniz.

04 Aralık 2024 09:31 (Şikayetten 15 saat sonra)

Yigit
Yigit

Merhaba, Bu konuda tarafınıza geri dönüş oldu mu? Aracın teslim tarihini ilettiler mi ya da çözüm önerisi sundular mı?

05 Aralık 2023 11:16
Mercedes Kapora İadesi Hakkında
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 11:18

29 Kasım 2023 20:34