Burak sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 15:45

9 mayısta c200 aracımı online olarak ayırttım. Bayii olarak da Tarsus Koluman'ı seçtim çeşitli sebeplerden. Ankara'da yaşadığımdan elimdeki aracı da Ankara'da hemen satınca Ankara Koluman'dan almak istedim. Rezervasyondan bir gün sonra müşteri temsilcisini aradığımda rezervasyonun iptal edilip tekrar aracın online mağazaya yükleneceğini ve tekrar alıp Ankara Koluman seçmem gerektiğini söyledi. O sırada başkası da aracı alabilirmiş, bu riski almayalım dedim bunu duyunca. Yanlışlıkla bile farklı bir il seçebilirsiniz ama anlamıyor kimse. Onlar için de lojistik maliyet avantajı olmasına rağmen Kocaeli'deki aracı Ankara'ya teslim ettiremiyorsunuz. İnanılır gibi değil ama araç Kocaeli'den çıktı Ankara'dan geçip Mersin'e gitti.
Online store da 19 jant değişim bedeli olan parayı ödeyeyim 19 jant alayım dedim. Sizden çıkanı alamayız, ayrıca jant lastik satarız dediler, ondan da vazgeçtim.
17 mayısta ödemeyi yaptım, fatura maille geldi. Ama, Mercedes'in sisteminde ''fatura işlemleri devam ediyor'' yazdığından teslim edemediler. Mercedes’in verdiği fatura kendi sisteminde yok. Sistemler çalışmıyor; yazışmayla da kimse hiçbir şeyi çözmedi 4 gün boyunca. Ne olacaksa olsun diyerek uçuş ayarladım. Kendimiz vergi dairelerinde tanıdıkları vs. Aradık, en son bir memur ne istiyorlarsa ben ileteyim; devire çoktan hazır bu araç dedi. Son hamlemizle bu adam size belgeleri verecek dedik ve işlemler başlayabildi.
Havaalanından alacaklarını söyleyenler Havaş'la gelin dedi, Adana'dan Tarsus'a taksiyle gittim.
Bitmedi; arkadaşlar aracın arka tamponunu vurmuş, küçük eğik ve boya dökülmesi var dediler. Sıfır aracı bu kadar olay üstüne bir de hasarlı aldım. Bir yeni araç alma deneyimi nasıl rezil edilir öğrendim. Ben aracı aldığımda hala sistemde fatura işlemleri bekleniyor yazıyordu.
Tampon için 2 aydır ikame müsait olacak diye arayıp durdum, asla ikame yok. En son artık ikamesiz verdim. Şu an 10 gündür taksi masrafımız da boyumuzu aştı.
Fotoğraftaki küçük 3-4 çiziğe lokal işlem yerine (Tarsus Koluman'da lokal demişlerdi) bütün tamponu boyamışlar. Yapılan işi de fotoğraftan görebilirsiniz; farklı renk. 2 aylık araba yamalı oldu. Geri verdim ve yine bekliyorum.
Dahası, ayakla bagaj akü boş olduğu için çalışmıyor, yolda düzelir dediler. 2 aydır çalışmıyor. Çalıştırınca 1-2 dakika kaplumbağa işareti çıkıyor. Konsolda yan parçalar kalitesiz zırıl zırıl ötüyor. Bunları çözmek için yine ayrı bir servis randevusu almak gerekiyor.
Dünya kadar zararım var, tazmin edilmesini istiyorum.

23 Temmuz 2024 16:56 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Temmuz 2024 10:05

Ne bir kişi aradı, ne bir kişi maile cevap verdi. Ben gerçekten Premium bilinen bir şirketin müşteri ilişkilerinde bu kadar kötü çıkabileceğini düşünemezdim. Söyleyecek bir şey bulamıyorum artık.

01 Ağustos 2024 15:20

Konuyu güncelliyorum; başka bir şey yapılamaz dendi ve konu kapandı. Burada yasal olarak da problemli bir ülke diğer değerlendirildi Türkiye muhtemelen Hollanda tarafından ve zaten çözemez, uğraşsın dursun diye karar verdi. Herhangi bir alternatif çözüm önerisi, bu kadar yaşatılan krizin kompansasyonu için bir değerlendirme yok. Gerçi zaten olsa burada 100 üzerinden 9 puan alan bir firma olmaz en azından rakip firma gibi 64/100 gibi bir noktada olurdunuz. Ki ben de aracımı satıp malının arkasında durabilecek bir marka tercih edeceğim yüksek ihtimalle ama tabi yasal olarak da işimi takip ettikten sonra.

16 Temmuz 2023 17:15
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Kış Lastiği Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

23 Ekim 2024 17:54
Mercedes Kış Lastiği Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 13:39

Mercedes-Benz Koluman Ankara Balgat Yetkili Servis Satış Pişmanlığı