Mercedes-Benz Anahtar Sorunu

27 Haziran 2023 02:44

07**66 plakalı 2015 model Cla 180D AMG aracım arızalandı ve kontak açmıyordu. Antalya Hastalya yetkili servisi anahtar arızalı yeni bir anahtar sipariş etmemiz gerektiğini söyledi ve 30-40 gün kadar sürer dedi. Anahtarın gelmesi. Bunun üzerine aracımızı çekici ile İstanbul'a getirdik ve Bostancı Mengerler yetkili servisinden araç kontak açmadığı için araca özel kodlu yeni bir anahtar sipariş ettik. Fakat gelen anahtar ile de araç kontak açmadı dolayısıyla araca tanıtma işlemi yapılamadı anahtar bana aracıma tanıtılmamış ham halde teslim edildi ve arıza tespiti için çok uzun sürebilir ve maliyetli olabileceği bilgisi verildi. Aracımı tekrar çekici ile başka bir yetkili servis olan Ümraniye mersal yetkili servisine çektim ve ezs kontak değişimi yapıldı. Aracım kontak değişiminden sonra çalıştı fakat Antalya Hastalya servisin arızalı dediği anahtar ile. Mengerler'den aldığım sıfır anahtar aracımın sadece kapılarını açıp kapamaktadır.

Kontağa taktığım zaman anahtar tanıtma işlemi yapılıyor yazıyor ve 10 saniye sonra ekrandan gidiyor ve aracımı çalıştırmıyor. Mengerler servis anahtarın işe yaramayacağını ve yeni bir anahtar almam gerektiğini söylüyor. Ben bana bu çalışmadan teslim edilen anahtarın iade alınmasını talep ediyorum. Anahtar aracıma tanıtılmadan teslim edilmiştir. Bununla ilgili hukuki süreci başlatmak için elimden geleni yapacağım. Ben son kullanıcıyım ortadaki teknik yanlışlıklardan Mercedes ve ilgili yetkili servisler sorumludur. Bu anahtar sorunuyla ilgili tarafıma bilgilendirme yapılmamıştır. Mengerler servis bu anahtarın bana araca tanıtılmadığı bilgisini vermemiştir. Almanya'dan kullanıma hazır şekilde gönderildiği bilgisini vermiştir. Anahtarın iade alınıp yeni bir anahtar verilmesini konuyla ilgili tarafıma acilen dönüş yapılmasını rica ediyorum.

28 Haziran 2023 11:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mercedes E180 AMG: Lüks Markada İlgisizlik Şoku

14 Ocak 2025 00:31
Oğuzcan sonuçtan hiç memnun değil

Elektrikli Aracım Şarj İstasyonunda Arızalandı Çözüm Süreci Mağduriyet Yarattı

13 Ağustos 2025 15:35
Esin sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Benz E180 Araç HKK

12 Eylül 2024 18:15