Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Aracımı Teslim Etmiyor Gümrükte Tutup Zam Gelmesini Bekliyor.

Mercedes Aracımı Teslim Etmiyor Gümrükte Tutup Zam Gelmesini Bekliyor.
26 Ağustos 2024 11:20

Mercedes'e Haziran 2024'te sipariş verdiğim halde aracım bana teslim edilmiyor. Uzunca bir süredir gümrükte tutuluyor. Öğrendiğime ve Mercedes'ten aldığım duyumlara göre, araca zam gelsin diye kasıtlı olarak bekletildiğini, aracın haftalardır gümrükte tutulduğunu üzülerek öğrendim. Mercedes gibi bir marka bunu yaparsa vay halimize. Tabi burası Türkiye, siz gümrükte haftalardır tutun aracı, zam yapınca ithal işlemini başlatın. Yazık, bu şikayetten hiç umutlu değilim ama belki bir yetkilinin vicdanı sızlar... Siz zam gelinceye kadar ithalatta tutun aracı, bizden fazla para alın, bravo size.

26 Ağustos 2024 17:14

CİMER ve Ticaret Bakanlığına şikayet edeceğim. Aracı 3 haftadır gümrükte tutup ithal etmiyorlar şimdi de arayıp Eylül belki ithal ederiz diyorlar... Paramızla rezil oluyoruz

26 Ağustos 2024 21:15

Kapora ödediğim ve 14 Ağustosta teslim edecekleri aracı yazılı olarak bildirdiği halde gümrükte tutup ithal etmeyim Eylül ayına sarkıtarak beni kzk kayan Mercedes eylülde ithal edeceğiz 2. Zam gelirse size yansıtacağız diyor aman dikkat Mercedes online Store'den paramı kaptırdım aracımı alamıyorum ben yandım si yanmayım

27 Ağustos 2024 10:14 (Şikayetten 22 saat sonra)
27 Ağustos 2024 10:17

Tamamen yalan hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar... Mercedes online Store'den paranızı kullanıyor araç teslim etmiyor be araç teslim etmedikleri için sürekli zam yansıtıyor ben yandım siz yanmayım. Defalarca aradım mail attım dönmediniz CİMER'e şikayet edeceğim ve ticaret Bakanlığına

Mehmetakif sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Türkiye'nin Gümrükte Araç Bekletmesi

Mehmetakif
24 Nisan 2024 17:13
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Araç Teslim Etmiyorlar 1,5 Aydır

Serpil
22 Ağustos 2024 12:25
Mercedes Araç Teslim Etmiyorlar 1,5 Aydır

Mercedes Çalışanları Yüzünden Zam Mağduruyum

Tevfik
06 Ağustos 2023 19:23
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
07 Ağustos 2023 17:49