İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Araç Teslimi

02 Haziran 2023 15:17

24 mayısta Mercedes den online sipariş verdim. Aracın gümrük işlemleri 27 mayısta yapılmış aradan 1 hafta geçti hala araç bayiye gelmedi. Eğer fiyatlara zam gelirse durduk yere fark ödeyeceğiz çünkü ısrarla bayiye araç geldiğindeki fiyat geçerli deniyor. Gümrük işlemleri bitmiş ve 200.000 TL kapora ödemesi yapılmış bir araca hiçbir markada zam yansıtılmıyor. Bu durum ile ilgili Mercedes'in derhal bayilere bir bilgi geçmesi ve bize fiyat sabitlemesi yapması ve araçların lojistik sorununu çözmesi gerekir. Binlerce kişi şu an mağdur durumda.

profile profile profile
02 Haziran 2023 18:02 (Şikayetten 2 saat sonra)

Yorumlar (6)

Mesut
Şikayeti Çözüldü

Benim 23.05.2023 tarihinde alıp ve bayiye gelmiş olan aracımın bile faturasını kesemiyorlar. Genel merkezleri faturayı kestirmiyormuş ve 1 haftadır araba bayide bekliyor. Zamlı fiyat talep edilirse ticaret Bakanlığına şikayet oluşturacağım

Ayhan

Bende bu konudan muzdaribim, siz aracın gümrük işlemlerinin yapıldığını nereden öğrendiniz?

Emrah

Bende aynı durumdayım, günlerdir sallıyorlar, bugün zamlı fiyatlar açıklanacak ve muhtemelen araclari bayiye getirecekler zam sonrası. Haber ajansları ile bu isi görüşmemiz lazım, haber yapılırsa ancak o zaman belki Mercedes zam konusunda geri adim atar

Semih

Evet hala

Ayhan

Semih Bey sizin aracın gümrük işlemlerini hala mı başlatmadılar?

Semih

Bende aynı durumdayım

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz   Araç Teslimi Yapmıyor

Hasan
06 Haziran 2023 10:12
Mercedes-Benz   Araç Teslimi Yapmıyor
Mehmetakif sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Türkiye'nin Gümrükte Araç Bekletmesi

Mehmetakif
24 Nisan 2024 17:13
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Aracımı Teslim Etmiyor Gümrükte Tutup Zam Gelmesini Bekliyor.

Abdullah
26 Ağustos 2024 11:20
Mercedes Aracımı Teslim Etmiyor Gümrükte Tutup Zam Gelmesini Bekliyor.