Mikail sonuçtan hiç memnun değil

2014 Mercedes Gla 200 Pre-Safe İkazı

2014 Mercedes Gla 200 Pre-Safe İkazı
26 Nisan 2024 09:51

Sayın ilgili Merhaba,
24.04.2024 tarihinde saat 17:00 sıralarında 2014 model Mercedes GLA200 marka model aracım ile seyir halinde iken, kadran ekranımda Pre-Safe Çalışma Kapsamı Sınırlandırıldı ikazı alarak sürüşümü sonlandırdım. Aracımın sürüş konforu inanılmaz derecede düştü ve ESP nin devre dışı olduğunu gördüğümde müsait bir yerde aracı durdurdum. Aileme bir arıza olduğunu söyleyip sakinleştirdim. Araştırmalarım sonucunda bu sorunun Mercedes'in bu model marka araçlarında yaşanan kullanıcıya bağlı olmayan bir kronik arıza olduğunu öğrendim. Mercedes tercih ederek bu tarz basit hatalardan uzak kalacağımı düşünmüştüm ancak yanılmış olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Mercedes firmasının müşterilerini mağdur etmeyeceğini ve bu kronik arızayı ücretsiz servis desteği ile giderebileceğini umut ediyorum. Biz Mercedes kullanıcılarını görmezden gelerek sizleri tercih ettiğimize pişman etmeyin lütfen. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum. İyi çalışmalar diyor ve Geri dönüş bekliyorum.

28 Nisan 2024 10:51

2014 model Mercedes Gla200 kullanıcısıyım. Şikayetimi dile getirdim ama dönüş sağlanmadı. Mail attım yine dönüş sağlanmadı. Aracımda pre/safe kapsama alanı sınırlandırıldı yazısı çıktı ve ardından motor arıza lambası yandı. İkaz çıktıktan sonra aracın gaz yememe ve güçten düşme gibi problemleri oldu. Biraz kontak kapatıp bekledikten sonra geçti fakat zaman zaman araca her bindiğimde, aynı sorunu yaşadım. Bazen trafikte ilerlerken ikaz çıkıyor ve aracın sürüş konforunu etkiliyor. Daha önce örnekleri olmuş, ben de Seyir halindeyken ciddi bir tehlike yaşamaktan korkuyorum. Araştırmalarım sonucunda Mercedes'in diğer araçlarında da olan kronik bir sorunu olduğu öğrendim. Böyle bir açık Mercedes adına hiç yakışmadı. Yetkili servis tarafından en kısa zamanda ücretsiz bir şekilde bu kronik arızanın çözümlenmesini bekliyorum.

Ek
28 Nisan 2024 10:49

Ek
26 Nisan 2024 10:22 (Şikayetten 30 dakika sonra)
Mikail
26 Nisan 2024 10:51

Gerekli maili sizlere yolladım. Hassasiyetle konuyla ilgilenmenizi rica ediyorum. Ve sorunumun ücretsiz bir şekilde çözülmesini arz ediyorum

Mercedes Cla 200 Hayatı Önem Taşıyan Kronik Arıza

Fatih
29 Mart 2024 02:31
Mercedes Cla 200 Hayatı Önem Taşıyan Kronik Arıza

Kerem
04 Nisan 2024 15:12
2014 Mercedes A180 Cdı Pre Safe İkazı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 21:33
Mercedes A180 Kullanıcıları İçin Hayati Önem Taşıyan Kronik Arıza
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Cla200 Kronik Arıza ( Pre/ Safe )

İsmail
20 Şubat 2024 18:24
Mercedes Cla200 Kronik Arıza ( Pre/ Safe )

Mercedes ESP Işıkları Yakıyor

Alper