Emre
23 Ocak 2024 17:403.777

1- 2016 model Sprinter marka aracımızı sıvı bakımı için Aksaray Mercedes yetkili bayisine götürdük. Ayrıca aracın klima bakımı için de talepte bulunduk ve yapılacaklar listesine eklediler. Sonrasında çalışan klima çalışmaz hale geldi. Bunun nedenini sorduğumuzda 'Biz klimaya bakmadık' cevabını aldık. Listeye 'bakılacak' olarak eklenmişken, ne hikmetse klima bozulunca listeden de 'klima kontrolü' yazısı silinmiş ve bozulan klima ile ilgili hiçbir işlem yapılmamış. Sağlam klimanın bozulması bizim zararımıza oldu.

2- 2022 model 124 Vito aracımızın orta kapısından ses gelmesi nedeniyle servise gittik. Ayrıca geri görüş kamerasının kapağının kapanıp kapanmadığını sorduk. Bununla ilgili aracın yazılımı üzerinde çalıştılar ve normal çalışan aracın kamerasını yazılımsal olarak bozdular. Şu an aracın kamera tuşları çalışmıyor ve kamera ters açı gösteriyor. Bunun nedenini sorduğumuzda ellerinde gerekli cihazın olmadığını, sonra tekrar gelmemiz gerektiğini söylediler ve hâlâ bu konuyla ilgili olarak hiçbir geri dönüş almadık.

24 Ocak 2024 08:17 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Mercedes - Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş Müşteri Hizmetleri İletişim Hattı

Değerli Müşterimiz, Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. İletişim hattımız üzerinden ilettiğiniz talebinize ilişkin değerlendirme yapılarak tarafınıza bilgi iletilmiştir. Mercedes - Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş

21 Eylül 2024 20:03

114 Vito aracım klima kompresörü çalışıyor soğutuyor ama arabanın içindeki fan çalışmıyor her şey denendi fan motoru yeni takıldı arıza veriyor ama nerede olduğunu söylemiyor böyle bir sorun la karşılaşan olduğu çözüm nedir

Mercedes Vito'da Lastik Ve Amortisör Sorunları

Tolga
17 Ocak 2025 17:253.418

2024 yılı Şubat ayından 0 km Mercedes Vito satın aldım. Aracımın bakımlarını sadece yetkili serviste yaptırıp kullanıyor...

Mercedes Yetkili Servis

Durmuş
25 Temmuz 2023 14:4117.917

2016 model 78 AP 303 plakalı Vito 119 model aracımla 23-12-2022 tarihinde randevulu bir şekilde Ankara Hasmer Mercedes s...

Mercedes Sprinter Pro MB Uygulaması Kullanılmıyor!

Mercedes Sprinter ProMB Uygulaması Kullanılmıyor!

Gökhan
Mercedes  Sprinter Euro5 Gitmeme