Tuğba sonuçtan çok memnun

Memorial Hastanesi Şişli Hastanesi Görüntülü Görüşme Randevusuna Gelmeyen Doktor

07 Mayıs 2024 16:35
Tuğba'nın Teşekkür Mesajı
“Hasta hakları birimine ve sorunun çözümüne katkı sunan tüm Memorial Şişli Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyorum.”

06.05.2024 tarihinde Memorial Şişli Hastanesi Çocuk Hematoloji doktoru Prof. Dr. *****görüntülü uzaktan muayene randevusu aldım. Randevu saatinde görüşmeyi başlatmama rağmen doktor bey, randevuya gelmedi. Konu ile ilgili tarafıma bir bilgilendirme yapılmadı. Memorial internet sitesindeki canlı destek hattından konuyla ilgili bilgi talep ettim. Randevu aldığım birimden bana geri dönüş yapılacağı belirtildi. Ancak bir dönüş olmadı. 07.05.2024 tarihinde hastanenin çağrı merkezi ile iki kez görüştüm. Yetkili birimlere bilgilendirme yapıldığı ve tarafıma geri dönüş yapılacağı söylendi. Halen ne muayene ücreti tarafıma iade edildi ne de yeni bir bilgilendirme yapıldı. Memorial Şişli Hastanesi'ni, Memorial adına yakışmayan bu davranışları için kınıyorum ve bir an önce paramın iade edilmesini talep ediyorum.

08 Mayıs 2024 09:22 (Şikayetten 16 saat sonra)
08 Mayıs 2024 09:43
Tuğba
Tuğba
08 Mayıs 2024 10:37

Memorial Hastanesi Memorial Şişli - Ataşehir Şikayet

17 Mayıs 2024 11:42
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Mağduriyeti: Bilgi Eksikliği Ve Haksız Ücret Talebi

01 Şubat 2025 19:08
tamamlayici-saglik-sigortasi-magduriyeti-bilgi-eksikligi-ve-haksiz-ucret-talebi-2.pdf
tamamlayici-saglik-sigortasi-magduriyeti-bilgi-eksikligi-ve-haksiz-ucret-talebi-1.pdf
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi Ataşehir Doktor Şikayeti

24 Aralık 2023 19:26