Megi sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi Özel Hastanede İlk 28 Gün Yeni Doğan Bebek Muayene Ücretinin Alınması!

22 Ağustos 2024 17:21

5 Ağustos 2024 tarihinde Memorial Bahçelievler Hastanesi'nde doğum yaptım. Hastanede kontrollerimizi yapan çocuk doktorumuz doğumdan 3 gün sonra bizi kontrole çağırdı ve doğumdan sonra hiçbir şekilde sarılık testi yapılmadığından kontrol esnasında sarılık testini talep etti. Yaptırdığımızda da hastane bizden sarılık testinin ücretini talep etti. İlk 28 gün Yenidoğan bebeklerin özel hastanelerde tedavilerinin ücretsiz olduğunu ve bunun SGK tarafından karşılanması gerektiğini söyledik ancak kabul edilmedi. Bunun dışında annesi olarak kendi Allianz Sigortam üzerinden işlem yapılmasını istedik, bunun da mümkün olmadığını ilettiler ve ücreti ödemek zorunda kaldık. Sonrasında bebeğimin 10. Gününde yaşadığımız kilo alamama sorunu nedeniyle Memorial Şişli Hastanesi pediatri bölümüne gittiğimizde ise yine bizden 3150 TL muayene ücreti talep edildi ki bu ücretin de sigortam aracılığıyla indirimli ücret olduğu belirtildi. İlk 28 günde hastanelerin yeni doğanlardan ücret talep etmemesi nedeniyle ilgili kendilerinden şikayetçiyim.

23 Ağustos 2024 09:36 (Şikayetten 16 saat sonra)
23 Ağustos 2024 12:40
23 Ağustos 2024 18:43

Merhaba, Tarafınızdan geri dönüş sağlandı ancak sorunum çözüldü yetkili birime sorunun tekrar iletileceği bilgisi verildi.

02 Eylül 2024 15:09

Merhaba, İlk etapta tarafınızdan geri dönüş sağlandı ancak sorunum çözülmedi yetkili birime sorunun tekrar iletileceği bilgisi verildi ancak sonrasında değil sorunu çözmek aranmadım bile.

Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Fototerapi Ücreti Ve Ek Masraflar Şikayeti

02 Aralık 2024 21:47
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi'nde Yüksek Ücretler Ve Ek Masraflar

17 Ekim 2024 15:27
Ferhat sonuçtan çok memnun

Memorial Hastanesi Yenidoğan Sarılık Tedavisinde Haksız Ücret Talebi

01 Nisan 2024 15:10
"İlgili şikayetimi bu platformda paylaştıktan sonra benimle iletişime geçen ve hızlı bir biçimde iade işlemlerini başlatarak yardımcı olan hasta ilişkilerinden Selda Hanım'a teşekkür etmek isterim. Ayrıca başka bir ihtiyacım için yönlendirdiği burcu hanıma da teşekkür ediyorum. Kişiler bazında teşekkürlerim dışında ilgili markaya da böyle seylerle uğraştırmama konusunda da geri bildirimimi tekrar belirtmek isterim. Marka güvenirliği açısından önemli olduğunu düşünüyorum"