Memorial Hastanesi Ankara Hastanesi'nde Otel Konaklama Hizmeti Sorunu

22 Eylül 2024 17:13

Memorial Ankara hastanesinde ocak ayından bu zamana tedavi görmekteyim. Farklı şehirden geliyorum hastane için. Geçtiğimiz aylarda operasyonum vardı ve 1 gün otel konaklaması almak istedim hastaneden. İlgili bölüme yönlendirildim. Ofis boştu ve farklı ofisteki arkadaşlar ilgili kişiyi arayıp bilgi verdiler ve beni ofise beklemem için aldılar.

İlgili arkadaşı beklerken ofise bir kadın çalışan gelip makyajını tazeledi ve ilgili arkadaşı arayıp seni bekleyenler var gel istersen dedi. Ama o arkadaş kendisi gelmediği gibi bu makyaj yapan arkadaşı da kahveye davet etti (konuşmalarından anlaşılıyor "nerede kahve içtiğini sordu ve hemen geliyorum dedi). 25 dakika ilgili arkadaşın kahveden gelmesini bekledik.

İlgili kişi geldiğinde de ters bir üslupla konuşup bir an önce göndermek istedi. Hastanede benim hizmet aldığım alan ve çalışan arkadaşlardan çok memnunum. Hatta 2 arkadaşım daha geliyor benim referansım ile. Sadece otel konaklama alanı ile ilgilenen hanımefendinin tavrı ve üslubu böyle bir markaya yakışmıyor.

30 Ekim 2024 12:49 (Şikayetten 1 ay sonra)

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 17:23

Hasta Yatış Ve Taburculuk Bölümünde İletişim Sorunu

17 Ekim 2025 14:57

03 Nisan 2024 16:14
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 10:33
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Ankara Hastanesinde Doğum Yapacaklar 2 Kere Düşünsün!

25 Haziran 2024 23:49