Emre sonuçtan memnun

Kahveyi Bardağa Değil İçine Boşaltan Melitta Kahve Makinesi

25 Mayıs 2024 16:46

Ürünü Media Markt metrolardan mağazasından, oradaki satış temsilcisinin ilgisi nedeniyle aldım.
Bir süre sorunsuz çalıştı ancak kahveyi bardağa değil, içine taşırma tepsisine boşaltmaya başladı.
İthalatçı firmayı aradık. Yan yatırın vurun belki kahve çekirdeği sıkışmış olabilir dedi, yaptık ayrıca temizliklerini de yaptık çalışmaya başladı.
Bugün cumartesi sabahı bir kahve içeyim dedim, aynı sorunları yaşadım, daha önceden tecrübeliyiz ya yan yatırıp Türk işi tıklattık, nafile bir şey değişmedi.
Keyif için bir sürü para vererek aldığım bu cihaz asabımı bozmaya başladı.
Yerinde servis de vermiyorlar. Tam bir baş derdi oldu.

28 Mayıs 2024 16:56 (Şikayetten 3 gün sonra)
31 Mayıs 2024 16:50

Bugün firma aramış. Cevapsız çağrıyı görünce öğleden sonra aradı. Cihazınızda bir arıza yok, bakım yaptık. Eğer şikayetim vardan kaydı kaldırırsanız ücretsiz olarak yapacağız, yoksa 900 TL'ye yakın bir para istediler. Yani ufak bir şantaj yapıldı. Bu firmadan bu ürünü aldığıma bin pişman oldum. Şimdi mesajı okuyunca makineyi kim bilir bana nasıl getiririrler. Garantisi dolmamış bir makine için neden 900 TL istiyorlar o da ayrı bir konu. Bugün fiyatı ile 30k para verip, keyif için aldığım bir makine yüzünden bu kadar sinir sıkıntı çekmek beni üzdü. Bir de şimdi işin içine şantaj katıldı

31 Mayıs 2024 19:24
Kahveyi Bardağa Değil İçine Boşaltan Melitta Kahve Makinesi

Bugün şikayeti geri çekmeyince Sma ile hesap numarası gönderdiler. Benim onayım olmadan, bakım yaptıklarını söylüyorlar. Ne yapıldıysa geri alınıp cihazımın iadesini talep ediyorum.

04 Haziran 2024 12:32
05 Haziran 2024 18:38

Merhabalar Makinemi çalışır halde ücretsiz olarak teslim eden firma yetkililerine teşekkür ederim. Umarım yeniden böyle bir sorunla karşılaşmam. Teşekkürler.

Halis sonuçtan çok memnun

Yarı Yolda Bırakır Tchibo Pişmanlıktır

Halis
17 Mart 2024 12:07

Dilek
30 Ocak 12:07
Kahve Makinesi Güvenimizi Zedeledi

Yeni Alınan Kahve Makinesi Sürekli Arızalanıyor Ve Eksik Parça İle Teslim Edildi

Tuba
02 Temmuz 09:47
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesi Sürekli Sorun Çıkarıyor: Köpürtme Ve Aroma Problemleri

Burak
05 Nisan 22:37
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 14:33
Grundig Marka Kahve Makinesi