Mehlika Tesettür Giyim Paramı Geri Vermiyor!

22 Eylül 2024 15:09

Mehlika giyimden geçen haftalarda bir ürün aldım fakat web sitesinde iade koşullarını göremedim Instagram hesaplarından yazdım bana sadece evet var yazıldı bende A***A*** markasının bir ürününü sipariş ettim fakat ürün istediğimden küçük geldiği için büyük bedeni ile değişmek istedim ellerinde şu an olmadığı için iade etmek zorunda kaldım 1000 TL'ye aldığım ürünün iadesi 800 TL olarak yattı iade ve değişimlerde 200 TL kesiliyormuş fakat web sitesinde yazmıyor ayrıca Instagram'dan sorduğumda da böyle bir detayı söylemediler 200 TL min tarafıma yatırılmasını istiyorum.

Hicran
Hicran

Benim ürünümde bariz Dokuma hatası vardı bildiğin hatalı ürün kendilerinden kaynaklı iade olmasına rağmen 710 liralık üründen 150 lira kargo kestiler neymiş ürünün normal hali böyleymiş mavi Dokuma üzerinde siyah tüyler çıkmış bir şekilde aynı ürüne Instagram'dan yorum yaptım olduğu gibi yazdım asla fazlası yok beni engellediler

Mehlika
Mehlika

Öncelikle merhabalar almış olduğunuz ürünün yakından çekimi Instagram profilimizde mevcut Angora ürünlerimizin dokuması bu şekildedir efendim💐

mehlika-tesettur-giyim-parami-geri-vermiyor-1.jpg
Merve
Merve

Aynı sorunu bende yaşadım. Bu yaptıklarının yasal olmadığını söyledim. Ama bizim tarzımız bu dediler.

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Beden Bilgisi Ve Yüksek Değişim Ücreti Mağduriyeti

19 Nisan 2025 00:33
Tayyibe sonuçtan hiç memnun değil

Elbise Kalitesi Ve Fiyatlandırma Sorunu

17 Nisan 2025 15:07