Samsun Medicana Hasta Takip Sıkıntısı

13 Şubat 2024 00:25

Samsun Medicana Hastanesi'nde Kadın Doğum bölümünde bulunan B.S. adlı doktora gebeliğimin başından beri gitmekteydim. İlk hamileliğim ve ilk heyecanımdı. Yedinci aya kadar her şeyin normal seyrettiğini belirten doktor, yedinci ayda birçok riskli durumdan bahsetti. Bebeğim için başka bir hastanede yapılan muayenede risklerimin fazla olduğu ve hastaneye yatmam gerektiği söylendi. Erken doğum gerçekleşti ve maalesef beni takip eden doktor ne arayıp bilgi aldı ne de başka bir amaçla iletişime geçti. Şu anda bebeğim yine aynı hastanede kuvözde yatmakta. Birçok kişi tarafından beğenilen doktor hakkında şikayetler de duydum ancak biliyorum ki doktorlar da insan ve elbette haklı bir sebepleri ya da hasta ile iletişim kopukluğu olabilir. Ancak anlayamadığım bir nokta var; yedinci aydır size gelen hastanız bir sonraki ay kontrole gelmiyor ve son görüşmenizde bebeği ile ilgili birçok olumsuz durumdan bahsetmişsiniz. Yüksek tansiyon gibi riskler olabileceğini söylemişsiniz ve siz hastanızı merak edip iletişime geçmiyorsunuz. Bu, hastaya sadece maddi bir kaynak olarak bakmak değil de nedir? Medicana'nın yeni doğan ünitesinde kızım 2,5 aydır kuvözde ancak B.S. hakkında hiçbir bilgi sahibi değil ya da biliyor ve önemsemiyor olabilir. Ama Allah büyüktür ve O'na sığınıyorum, sadece yazıklar olsun.

13 Şubat 2024 09:05 (Şikayetten 8 saat sonra)

Yenidoğan Yoğun Bakımında İhmalkarlık Ve İletişim Eksikliği

Miyase
30 Ekim 2024 11:24
Arife sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Doktor Ve Stresli Doğum Deneyimi

Arife
06 Mart 13:56
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hastanesi'nde Büyük Hayal Kırıklığı

Erdi
10 Ocak 20:32

Kadın Doğum Doktorunun İlgisizliği Ve İletişim Sorunları Yaşadım

Doğa
28 Haziran 16:19

Doktorun İlgisizliği Ve Yanlış Yönlendirme Nedeniyle Muayene Hakkımız Boşa Gitti

Gamze
01 Eylül 14:46