Medicana Hospitals Doktor Yanlış Tedavi Uyguladı!

Medicana Hospitals Doktor Yanlış Tedavi Uyguladı!
11 Ocak 2024 18:23

05.01.2024 tarihinde Konya Medicana Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Hekimi ** *** Hanım'a düzensiz adet görmem nedeniyle başvurdum. Birden fazla kan testi ve ultrason yapılmasını istedi. Yapılan testler sonucunda erken menopoz teşhisi konuldu. Bunun üzerine bana üç aylık bir rapor verildi ve hormon ilaçları reçete edildi. İki yumurtalığımın işlev görmediğini belirtti ve ilaçların yan etkileri hakkında bilgi istediğimde, herhangi bir açıklama yapmadan alerji ilacı da yazdığını söyledi.

Reçetede de bu ifade yer aldı. Üç ay sonra tekrar kontrole gittiğimde hormon ilaçlarının reçetesini yenileyeceğini ifade etti. 11.01.2024 tarihinde aynı konu hakkında Medicana Konya Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum - Prof. Dr. -- --- Hanım ile görüştüm. Ultrason görüntülerimi ve önceki kan testlerimi tekrar inceledi ve her şeyin normal olduğunu, test sonuçlarının erken menopozla ilgili olmadığını ve yumurtalıklarımın sağlıklı olduğunu belirtti.

Hormon ilaçlarının kullanımına izin verilmediğini ifade etti. Bu durum nedeniyle hem psikolojik olarak hem de yanlış hormon ilaçları kullanımından ötürü sağlığımın zarar gördüğünü düşünüyorum ve Doktor ** *** hakkında şikayetçiyim.

31 Aralık 2024 12:28 (Şikayetten 11 ay sonra)

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals   Kadın Doğum Uzmanı İlgisizliği

Gül
20 Şubat 2024 16:35
Dali sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Mağduriyeti

Dali
06 Mart 2024 07:12

Pelin
10 Ocak 2024 16:36

04 Nisan 2024 19:32
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Hastane İletişim Sorunları ve Yanlış Bilgilendirme

Büşra