Elif sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 21:44

25.07.24 tarihinde Medicana Bursa hastanesinde kadın doğum polikliniğinde muayene oldum ve doktor bazı tetkikler istedi. Özel sağlık sigortam olduğu için danışmadaki arkadaşa tetkik yaptırmaya giderken tetkiklerin karşılanıp karşılanmadığını sordum. Sistemden onay beklediğini ama benim gidip kan verebileceğimi söyledi. Ben de gidip kan verip tetkikleri yaptırdım. Ertesi gün 3600 TL tetkik ücreti olduğunu sigortanın karşılamadığını söyledi. WhatsApp üzerinden bütün gün yazışmamız sonucu ücret 1100 liraya düştü. Madem ben bu kadar ücret ödeyecektim o zaman niye sigorta yaptırıp her ay onu ödüyorum? Ya da ilk aradıklarında ödemeyi yapsam 3600 TL yi ödediğimle mi kalacaktım? Ne alsak kardır olarak mı bakıyor Medicana Hastanesi hastalarına?

29 Temmuz 2024 18:32

Medicana hastanesinde 25 Temmuz 2024 tarihinde kadın doğum polikliniğinde muayene oldum. Muayene ücretim ve doktorun istediği tetkikler özel sigortam olduğu için oradan karşılandı. Ancak danışmadaki arkadaş ertesi gün beni arayıp tetkiklerin karşılanmadığını ve 3600 TL ödemem çıktığını söyledi. Ben de baştan bana bilgi vermesi gerektiğini söyledim ancak saat 17.00 dan 20.39 a kadar bana sürekli mesaj attı. Mesajlaşma süresince ücret 1106 TL'ye düştü. Yine ödeme yapmam konusunda ısrarcı oldu ve bana mesaj atmaya devam etti. (mesai saati bitmişti) 26.07.2024 tarihinde kontrole gittiğimde randevum 9 daydı ancak ben 11.30 da muayene olabildim. Sanırım doktorun asistanı ve danışmadaki diğer arkadaşlar bu arkadaşlarının arkasında durmak istediler ki danışmadaki diğer arkadaş bakiyemi kapatmadan muayene olamayacağımı doktorun asistanının da bizimle özel olarak görüşeceğin herkesin içinde yüksek sesle söyleyerek bizi rencide etti. Ancak bugün sigortamdan aldığım bilgi neticesinde sigortam bütün tetkik ve muayene ücretlerini karşılamış. O zaman Medicana Hastanesi mi yoksa danışmadaki arkadaş mı benden fazla ücret almaya kalktı? Bana yapılan o kötü muamelenin hesabını kim verecek? Ben o parayı ödeseydim para nereye gidecekti? (çünkü sigorta da ödeme yapıyor) Böyle kurumsal bir hastaneyi gerçekten iki tane sekreter mi yönetiyor?

Ek
27 Temmuz 2024 09:03 (Şikayetten 11 saat sonra)
Elif
27 Temmuz 2024 20:53

Bugün tekrar muayene için gittiğimde randevum 9 daydı ama bu mevzuyu hasta haklarına anlatmaya çalışmaktan saat 11.30 da muayeneye girebildim. Ayrıca herkesin içinde yüksek bir ses tonuyla seslenilerek tarafıma "doktorun asistanı sizinle özel olarak görüşecek " "açık bakiyeniz var kapatmadan kontrole giremezsiniz"şeklinde konuşuldu. Ama bugün hastalara hangi tetkikin sigortalar tarafından ödendiği hangilerinin ödenmediği ve ücret bilgisi hastalar tetkike gitmeden anlatılıyordu. Demek ki isteyince yapılabiliyormuş, demek ki çalışan işini umursarsa düzgün de yapılabiliyormuş! Bizim kaybettiğimiz zaman ve gördüğümüz muamelenin hesabını kim verecek?

Büşra
31 Mayıs 13:14
Sigortalı Testler İçin Haksız Ücret Talebi Ve İade Sorunu
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Fahiş Ücret Talebi ve Yanlış Yönlendirme!

Melis
25 Ocak 2024 11:51
Seckin sonuçtan hiç memnun değil

Seckin
05 Temmuz 2024 00:46
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
24 Ocak 2024 13:21
Gürcan sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Karmaşası Ve İletişim Sorunları

Gürcan