Medical Park Hastanesi Dermatoloji Uzmanının İlgisizliği Ve Ticari Yaklaşımı

30 Ekim 2024 10:02

22/10/2024'de hastanenizde dermatoloji uzmanı olarak görülen uzm. Dr. ***** *** vücudumdaki 3 farklı şikayet nedeniyle muayene olmak istedim. Odaya ilk girdiğim andan itibaren yüzüme bile bakmayan ***** *** şikayetlerimi sıralamaya başladım.

Yüzümde sivilce, sırtımda lekelenme ve saç derimde kepeklenme şikayetlerimi anlattım. Yerinden kalkıp hiçbir şikayetime bakmadı. Bunun yerine oturduğu yerden, her doktora ticari kar amacıyla tanıtımı yapılan ürünlerden işaretlemeyi tercih etti. En vahim nokta ise şudur ki; ben odasından çıkmak üzereyken, o dakikaya kadar yerinden kalkmayan hanımefendi botoks önermek amacıyla yüzümü incelemek için yerinden kalkıp yanıma geldi. Dakikalarca yüzüme botoks yaparsa ne kadar iyi olacağından bahsetti.

Bu hanımefendinin bu işte nasıl bir maddi çıkarı vardır ki kendi mesleğine göstermediği özeni istemediğimi net bir şekilde belirtmeme rağmen botoks konusunda ısrarla gösteriyor. Bu cesareti nereden alıyor? Şikayetimi değişik mercilere de sunacağımı bildirmek isterim.

02 Kasım 2024 13:10 (Şikayetten 3 gün sonra)

Evri̇m
28 Ekim 2023 15:27
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
05 Mart 2024 03:50
"Çok medeni bir şekilde üzüldüklerini söylediler. Gerekli düzenlemeleri yapacaklarını söylediler. Ben de teşekkür ettim"

Hastanede Doktor İlgisizliği Ve Tedavi Süreci Aksaklığı

Merve
28 Mart 15:04
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
26 Haziran 2024 16:45