Medical Park Check-up Aldatmacası!
20 Aralık 2023 22:333.090
Hasan
19 Aralık 2023 07:18
Medical Park check-up satana kadar gece gündüz peşimi bırakmadılar aradılar da aradılar hülya hanım check-up biriminden aradı en son onunla yaptırdık 3 adet check-up ı ama şimdi kimseye ulaşılamıyor
25 Aralık 2023 11:11 (Şikayetten 4 gün sonra)
Sayın Hasan E. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Her türlü paylaşımınız için Hasta Hakları Birimi ya da Çağrı Merkezimiz ile irtibata geçebilir, 7/24 hizmet veren Çağrı Merkezimize. Sağlıklı günler dileriz.

22.07.2025 Trabzon Medical Park hastanesinde eşimi yatırdılar Trabzon da ne fazla olduğu için oturduğun yerde terliyorsun neyse odanın klimasını açalım dedik çalışmıyor hemşireye söyledik hemşire diyor ki teknik servise sorduk o klima arızalıymış yapılmıyormuş yapılmıyorsa niye değişmiyor niye hastalar bu sıcakta bu eziyeti çekiyor dişinden tırnağından iyi olayım diye özel hastaneye geliyor burda da klima çalışmıyor 3 kat 317