Medical Park Ankara Batıkent Yenidoğan Köprücük Kemiği Kırığı

26 Haziran 2023 14:31

Doğum paketi satın alarak doğum hizmeti aldığımız Ankara Medikal Park hastanesinde 24 Nisan 2023 tarihinde bebeğim dünyaya geldi. Doğum normal oldu. Çocuk doktorunun kontrolü sonucu anormal bir durumun gözlenmediği taburcu olabilirsiniz onayıyla ertesi gün çıkış yaptık. Eve geldiğimizde bebeğim çok huzursuzdu ve sürekli ağlıyordu. Emzirmek için sol tarafına doğru yattığı ve ya kıyafetini değiştirdiğimiz zamanlarda ağlaması katlanıyor hatta çığlık atıyordu. Beşinci gün kontrolü öncesi bebeğimin sol kolunu sağ kolu kadar hareket ettiremediğini fark ettim. Beşinci gün kontrolü için gittiğimiz bebek doktoru bizim durumu anlatmamız üzerine röntgen çekilmesini istedi. Röntgen sonucu köprücük kemiğinin doğum esnasında kırıldığı tespit edildi. Doğum yapan doktorun yanına gittik, gayet rahat bir şekilde doğum esnasında zaten çıt diye bir ses duymuştum dedi ve buna rağmen durumun kontrol edilmesi için muayeneye gelen doktora hiçbir uyarıda bulunmadığını anladık. 5 gün boyunca bebeğim evde kırık kemikle yattı, uyudu, sağlık ocağına gitti belki yapılmasında sakıncası olan hareketler yaptı. Doğumdan itibaren zerre kadar ilgi gösterilmedi. Para verildi iş bitti çünkü. Doğum esnasında kırık var, röntgen parasını almadan çekemiyorlar hatta kırık tespit edilmiş 5 gün geçmiş eşim arkamda ağlıyor ortopedi doktoruna parasına ödedikten sonra giriş yaptırıp muayene ettirebildik. Yani parayı ödeyin ortopedi doktoru öyle baksın. Ben paramı ödedim sorumluluklarımı yerine getirdim Tek dert maddiyat olmuş. Hasta takibi yok. Ve hastane kırıkla ilgili hiçbir sorumluluk kabulünde değil arayan yok soran yok. Parayı aldılar iş bitti. Bebeklerin köprücük kemiğini kırın aileye de hemen söylemeyin 5 10 gün sonra telaşlandırır ekstra röntgen ortopedi parası alırsınız. Sorumluluk yok hesap vermek yok. Doğumda hata olur belki kırık olur ama sonrasında sorumsuzca muayene, geç gelen teşhis, sorumluluk almamak, ilgisizlik kabul edilemez. Bu dönemde teşhis ve tedavi için yapmış olduğum bütün harcamalarımın ve sorumluluk iadesini ve hastaneden inceleme yapılarak tarafıma dönülmesini istiyorum.

27 Haziran 2023 08:53 (Şikayetten 18 saat sonra)

Engin
Engin

Doktorunuz kimdi ismini söyler misiniz. Ona göre gitmeyelim

Gül
Gül

Doktorlarınız kimlerdi acaba?

Sena sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Doğum Paketi Ve Ekstra Ücret Şoku

04 Ocak 2024 01:14
Medical Park Hastanesi Doğum Paketi Ve Ekstra Ücret Şoku
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Yaşanan Tıbbi İhmaller

18 Ekim 2024 23:05