Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Yaşanan Tıbbi İhmaller

18 Ekim 2024 23:05

24.09.2024 tarihinde doğum yaptığım Trabzon Medical Park Yıldızlı Hastanesi'nde sezaryen doğum sırasında çocuğumun köprücük kemiğini kırdılar ve çocuk doktoru doğum sonrası kontrolde bunu fark etti. Ancak doğum doktorum bunu kabul etmiyor ve karnımda kırıldığını savunuyor. Farklı doktorlara danıştığımda bu kemiğin anne karnında kırılamayacağını belirtiyorlar. Yoğun bakımda kolu sarılı şekildeydi. Erken doğduğu için enfeksiyondan dolayı 7 gün yattıktan sonra, rutin kontrol için dışarıdan özel ultrason çektirmeye gittiğimde karaciğerinde kan pıhtılaşması ve tıkanma görüldü. Bunun da nedeni yine aynı hastanede yoğun bakımda takılan kateterin yanlış uygulanması veya fazla ilaç/mama verilmesinden kaynaklandığı ortaya çıktı. Ancak bunu da doktor kabul etmedi ve ikinci bir ihmalle karşı karşıyayız. Çocuğum şu an başka bir hastanede iğneli ilaç tedavisi görüyor. Medical Park kayıtlarına bu durumu yazmadılar. Diğer hastanenin sonuçları ve yoğun bakımdaki resimleri elimde mevcut. Hastaneden şikayetçiyim ve geri dönüşünüzü bekliyorum.

12 Kasım 2024 12:10

24.09.2024 tarihinde Doğum yaptığım Medical Park yıldızlı hastanesinde çocuğumun köprücük kemiği kırıldı. Yoğun bakım bölümünde yatarken göbekten takılan kataterin yanlış uygulanması sonucu karaciğerinin damarı tıkandı. Asla kabul etmiyor hastane ve araştırma yapıldı benim bildiğim şeyler söylenir bir çözüme ulaşmadı. Raporlarında evde kırılmış yapılmış gidilmiş gibi gösterildi. Ben şikayet ettikten sonra rapor düzenlemesi yapıldı. Kesinlikle çocuğumun hakkını istiyorum. Suçlular gereği yapılsın sesimi duyun lütfen. (Bunları sonuçlarını da ben başka muayene yapılan yerde öğrendim.)

02 Kasım 2024 08:23 (Şikayetten 14 gün sonra)
12 Kasım 2024 12:12

Üzgün olmanız çocuğumu iyileştirmiyor. Sonuna kadar sizden şikayetçiyim. Bir de benden kaynaklı olması için beni suçluyorsunuz. Ücret talep ettiğimde de kabil edilmiyor. Hatanızın cezasını çekeceksiniz

Emine
Emine

Çok geçmiş olsun. Hangi doktordu doğumu yaptıran?

Gamze

Sevilay ünal doktorun adı. Hastane yetkilileri o hastane de olduğunu kabul ediyor fakat doktor mu yoğun bakım çalışan ve hemşireleri mi kırdı onu bilemedikleri için bir şey yapılamıyormuş. Bunu bana ilettiler araştırma sonuçlarında ben zaten orada kırıldığını biliyorum benim bildiğim şeyi bana sunup çözdük sanıyorlar

Beste sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Doktor İhmali

09 Temmuz 2024 23:51
Adem sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 18:23

Medical Park Hastanesi Antalya Bebek Yoğun Bakım Fiyaskosu