Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Medical Palace Doktor Mağduru Olduk!

24 Aralık 2023 08:34

23.12.2023 yılında Kayseri Medical Palace hastanesinin (Eski Sevgi Hastanesi) çocuk bölümüne kızımı götürdüm. Gitmeden önce telefonla, arayıp hastaneden doktor ve tahlil fiyat bilgisi aldım. Muayene ücreti 700, ultrason 300 ve hemogram biyokimya kan tahlili istenirse bunun içinde 70 lira gibi bir ücret ödeyeceğimi söylediler. Ekstra hormon ya da vitamin tahlili isterseniz fiyat artar dediler. Bu hastaneye benzeyen yere ilk kez gidiyordum ve bir fikrim yoktu. Muayene için yoğunluk olarak daha müsait olduğu için Dr. A****** K****"a 700 lira ödeyip sıra aldım. Keşke almasaydım. Muayene sırasında kızımın lenf bezlerin de şişme, sık sık karın, baş ve eklem ağrıları olduğunu sadece burun bölgesinde son 1 yıldır sivilceleri olduğunu cildiyeye götürdüğümü fakat tedavinin işe yaramadığını belirttim. Sivilcelerin bazen karaciğerle ilgili olabileceğini söylediklerinden bahsettim. Daha önceki yıllarda da tiroit leriyle ilgili haşimato hastalığından şüphelenildiğinden bahsettim. Dr. Bayan muayene edip ultrason kan tahlili istedi olması gerektiği gibi. Aşağıya indim 300 lira ultrason için verdim bir de kan için 450 lira ücret talep ettiler. Ama telefonda doktor muayenesinden sonra kan tahlilinin 70 TL olduğunu söylemiştiniz dedim. Mırın kırın kem küm kabul etmediler, açıklama yok. Sonra müdüre gittim durumu anlattım ses kayıtlarının dinlenmesini istedim. Müdür bana şöyle bir açıklama yaptı. Dr. Muayene sırasında fiziksel bir bulgu görmediği için kan tahlillerini özel istedi, epikriz falan gibi bir şeylerden bahsetti. Kızımın baygın mı gitmesi gerekiyordu oraya acaba, daha ne kadar bulgu olması gerek standart kan tahlili istemeniz için. Dr. Bayana gittim durumu anlattım belki düzeltebileceği bir şeydir diye, bana söylediği şey aynı ağız birliği yapmışlar gibi. Benden iki kalem kan tahlili için 70 lira yerine 450 lira alan doktora da hastaneye de hakkımı helal etmiyorum. İlk ve son oldu bu hastane benim için. Bir daha mı asla!

Deniz
Deniz
24 Aralık 2023 19:31

Bu arada şunu da belirteyim daha net anlaşılsın. Bu 450 liraya kızıma özel ya da ekstra bir hormon ya da kan tahlili de yapılmadı. Klasik sağlık ocağında bile yapılan standart kan tahlili yaptıklarını söyledi doktor. Hastane müdürü de bana şunu söyledi evet normalde bu kan tahlili 70 lira ama sizin kızınızın fiziki muayenesinde doktor bir bulgu bulmadığı için bu şekilde oldu dedi. Muayene eden Dr. A** hanım çocuğumda daha ne olsun istiyordu anlayamadım.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 12:25
Kayseri Medical Palace Fahiş Fiyat Talebi
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 14:03

Medical Palace Kayseri KBB Bölümü İlgisiz