Pınar sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 21:09

Kayseri Özel Melikgazi Hastanesi'ne akşam 19:00-20:00 arasında çocuğumda ishal ve kusma şikayeti olduğu için gittim. Dr. M******* Ş****** muayene sonrası, bir erkek hemşire kol ve elden damar yolu açamadı. Ardından bir kadın hemşire yine diğer kol ve elden damar yolu açmaya çalıştı. Yatak örtüsü kan içinde kaldı, hemşire tedirgin oldu fakat talep etmeme rağmen yatak örtüsü değiştirilmedi. Zaten ilk gittiğimizde de temiz değildi. Sonra yoğun bakım hemşiresi geldi. Üçüncü kez o denedi, oldu dedi ve gitti. Yine sonra bir önceki hemşire serumun gitmediğini, olmadığını söyledi. Tekrar damar yolunu kapadı. Doktora söyledim, ilgilenmeyince gidip para iadesi istedim. Dr. muayene ücreti 400 TL, serum için 500 TL almışlardı. Muayene ücretini veremeyiz, serumun slipi nerede deyip istediler. Elimde slip yoktu, bana vermediler. Muhtemelen çöpe attılar. Hastaneden ayrılırken Dr. Bey'e uğradım ve dedim ki bu şekilde bizi göndermeniz olmadı. Bana, 'İsterseniz arkadaş tekrar denesin damar yolunu,' dedi. 'Kalsın,' dedim ve hastaneden hizmet alamadan ayrıldım. Şoktayım, ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Şikayetçiyim.

Pınar
Pınar
11 Ekim 2024 21:00

Çocuk hastanın damar yolunu açacak bir tecrübeli bir personel hemşire olup olmadığını hastane Dr. Un bilmemesi ve çocuğumun acı çekmiş olması yatak kan içinde kaldığı halde talep ettiğim halde yatak örtüsü değişmedi çok üzgünüm

Murat sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 12:25
Kayseri Medical Palace Fahiş Fiyat Talebi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2025 12:57
Hastanede Şeffaf Olmayan Ücretlendirme Ve Uzun Bekleme Süresi
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste İlgisizlik Ve Yanlış Müdahale Mağduriyeti

02 Haziran 2025 23:07
Acil Serviste İlgisizlik Ve Yanlış Müdahale Mağduriyeti
Elis sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 17:39