Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Meders İşitme Cihazları Meders Kendi Hatası Nedeniyle 20 Bin Tl İstiyor.

24 Eylül 2024 12:18

Çocuğumuzun kullanmış olduğu implant cihazındaki bir bozukluktan dolayı servise götürdük, cihazın garanti kapsamında yenisiyle değiştirileceği söylenerek bize bir cihaz teslim edildi. Biz bu cihazın sıfır cihaz olduğunu düşünüyorduk fakat değilmiş, onun yerine sıfırlanmış cihaz teslim ettiler. Bu cihazın da şarj problemi ve çözemediğimiz farklı bir problemi vardı; çocuğumuza ses gitmiyordu. Cihazı servise götürmek için şubeye giderken şube önünde cihazı elimden düşürdüm ve kapağında bir çatlak oluştu. Bu çatlak nedeniyle hem şarj hem çözemediğimiz diğer sorunu görmeyip cihazı değiştirmek için 21000 TL para talep ettiler. Cihazın şarjının sorunlu olduğunu kendileri de tespit etmesine ve bu nedenle değişmesi gerektiğini kendileri de kabul etmesine rağmen çatlaktan dolayı böyle bir paranın talep edilmesi doğru değil.

27 Eylül 2024 08:43 (Şikayetten 2 gün sonra)
30 Eylül 2024 13:15

Hala dönüş alamadım.

03 Ekim 2024 08:54
03 Ekim 2024 10:51

Ücretiyle satın almış olduğum cihaz yerine verilen cihaz ilk günden itibaren şarj sorunu vermiştir, şehir dışında olmamız ve kızımızın fizik tedavi süreci nedeniyle şubeye gidip cihazı teslim edemedik. Cihazdaki şarj problemi ve kızımıza ses gitmemesi sorunu çatlaktan önce oluşmuştur, bu sorunlar nedeniyle şubenize giderken şube önünde cihazın düşürülmesi nedeniyle çatlak oluşmuştur. Cihazda herhangi bir problem olmaması durumunda şubenize de boş yere gitmeyeceğimi siz de takdir edersiniz. Cihazı orada düşürmem neticesinde kendilerinin de yaptıkları kontrolde şarj probleminin olması ve cihazın sisteme bağlanmaması sorumluluğunu almamışlardır. Ayrıca serviste cihaz kontrol edildikten sonra cihazda çatlak olduğu fakat cihazın sağlam olduğu tarafıma iletilmiştir ( tarafımda ses kaydı mevcuttur), cihazın sağlam olduğu bilgisi iletilince cihazı geri isteyip şubede kızıma ses gidip gitmediği kontrol edildiğinde cihazın bozuk olduğu servisin verdiği bilginin yanlış olduğu şube tarafından bildirilmiştir. Sonuç olarak kendi hataları, cihazı düşürmem neticesinde temize çekilmiştir. Bu konuşma kayıtlarıyla da ispatlıdır. Bu markayı kullanmayı düşünen adaylar için yaşadığımız tüm zorlukları anlatıp konuşma kayıtlarını da paylaşabiliriz, size de yaşatılabilecek sıkıntıları bilmenizi isteriz, dilerseniz tüm konuşma kayıtlarını da paylaşabiliriz. Ayrıca ses kayıtları ve süreçle ilgili bilgi global marka ile de paylaşılacaktır.

Ömer
Ömer

Mehmet bey çatlak olan yerin fotoğrafı var mi elinizde

15 Nisan 2025 20:35
Kırık Cihazlar Ve Uzayan Mağduriyet Süreci
Selin sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 16:15