Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Cheeseburger Siparişimden Çıkan Siyah Kıl Şoku

17 Ekim 2024 00:21

İstanbul Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı'ndaki McDonald's'tan 16/10/2024 tarihinde online üzerinden cheeseburger menü siparişi verdim. Birkaç ısırık aldıktan sonra yemeğimin içinden simsiyah bir kıl çıktı. Midem bulandı. Lütfen ama lütfen para iademi yapsınlar. Ben böyle bir hizmete para ödemek istemiyorum çünkü gerekli tüm yerlere de şikayette bulunacağımdan emin olabilirsiniz.

17 Ekim 2024 10:14 (Şikayetten 9 saat sonra)
Berfin
Berfin
17 Ekim 2024 13:31

Merhabalar; Eğer paramın iadesi yapılmazsa şikayeti herkese toplu olarak açacağım ve alo 174 hattına şikayetimi ekstra olarak ileteceğim. Ben böyle bir hizmete para ödemek istemiyorum. Lütfen en kısa sürede para iadesi yapılsın

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2025 19:30
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

McDonalds Siparişimde Kıl Çıktı Ücretim İki Kez Çekildi İade Yapılmadı

10 Ekim 2025 11:55
mcdonalds-siparisimde-kil-cikti-ucretim-iki-kez-cekildi-iade-yapilmadi-1.jpg

09 Ekim 2025 11:16
Patates Kızartmasında Kıl Çıkması Nedeniyle Yaşanan Hijyen Sorunu

07 Ekim 2025 17:28
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

McDonalds Beşiktaş Şubesinde Bayat Ekmek Ve Sert Patateslerle Büyük Hayal Kırıklığı

12 Ağustos 2025 20:46
mcdonalds-besiktas-subesinde-bayat-ekmek-ve-sert-patateslerle-buyuk-hayal-kirikligi-1.jpg