Eray sonuçtan çok memnun

Mcdodo 2 Ayda Sararan Şeffaf Kılıf

24 Ağustos 2023 16:01
Eray'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri kalitesi oldukça yüksek bir firma”

Mcdodo iPhone 14 Pro uyumlu şeffaf magsafe kılıf aldım. Ürün nisan sonunda elime ulaştı. 1 ay boyunca onu kullandım ve ardından farklı bir kılıf takarak 2-3 ay geçirdim. Bu 3. ayın sonunda kılıfın sarardığını fark ettim. Sararma oldukça belirgin ve gözle görülebilir bir şekilde gerçekleşti. Yetkiliye başvurduğumda, sararmanın ısı, su, toz gibi sebeplerle oluşabileceği söylendi. Ancak kılıf suyla temas etmedi ve tozlu bir ortamda kullanmadım. Bu ürünün kalitesiz olduğu kadar ısıdan sararacak bir malzemeyle yapılmış olduğunu düşünmüyorum. Yardımınızı rica ediyorum. Bu kılıfın fiyatı 500 TL olmuş.

25 Ağustos 2023 11:34 (Şikayetten 19 saat sonra)

Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgünüz. Yardımcı olacağımız bildirildi, yeni ürün ile (mor) değişimi yapıldı.🙏😊

Eray
Eray
25 Ağustos 2023 18:54

Teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri kalitesi oldukça yüksek bir firma

Alp
Alp

Mc dodo dan 1 yıl önce sararmayan kılıf almıştım 496 TL'ye ve 4 ay falan kullandım hem de bayağı özenle kullandım (2-3) kılıfım var ve diğerlerinde bir sararma olmadı. Bugün bir baktım kılıfım sararmış hem de az bir sararma da yok bayağı sarardı

Mcdodo 2 Ayda Sararan Şeffaf Kılıf

Mcdodo Kılıflarının Sararması Ve Kötülüğü
Efe sonuçtan çok memnun

Mcdodo  Kılıfın Hızlı Sararma Sorunu

29 Ocak 2025 21:04
"Firmadan Yunus bey tarafıma dönüş yaparak çok yardımcı oldu. Ürün yenisi ile değiştirildi ve sorun çözüldü. Teşekkürler"