Seher sonuçtan çok memnun

MBA Okulları Öğretmen Değişikliği Talebi

22 Ağustos 2023 10:56

Merhaba,
Kızım bu yıl mba okulları GOP kampüsünde ilkokul 2. Sınıf öğrencisi olarak okula başlayacak. Geçen seneki ilkokul öğretmenleri okuldan ayrıldı. Okul idaresi Haziran ayında bizi arayarak öğretmenin ayrıldığını fakat bunu telafi edebilmek adına bize daha deneyimli bir öğretmen verileceğine dair söz verdi. Şimdi ise bizi arayarak hiç deneyimi olmayan üniversiteden yeni mezun bir öğretmeni verdiklerini söylediler. Ben veli olarak onların verdiği söze istinaden çocuğumun okulunu değiştirmeyerek kayıt yenilemesi yaptım. Kendileriyle görüşme yapıp bu şekilde söylenmediği bize sözlü de olsa bir taahhüt de bulunulduğunu ve bu durumu kabul etmediğimi ilettiğim halde herhangi bir aksiyon alınmadı. Ben okulun yöneticilerinin sözüne güvenerek hiçbir okul arayışı içine girmedim ve şu anki koşullarda bana bunu kabul etmekten başka bir seçenek sunmuyorlar. Ayrıca kampüsteki bütün 2. Sınıf öğretmenleri deneyimli iken sadece bizim sınıfımızın öğretmeni yeni mezun bir öğretmen olacak. Okul idaresi olarak dengeli bir dağılım yapmak zorunda olmaları gerektiğini ve verilen taahhütlerin yerine getirilmesi gerektiğini düşünmekteyim. Mba okulları GOP kampüsü 2/e sınıfına söz verildiği gibi deneyimli bir öğretmen verilmesini talep ediyorum.

Kayra
Kayra

Bence bu güzel bir şey deneyimli öğretmenler bıkkın olurlar derse sadece anlatayım paramı alayım gideyim diye girerler ama yeni mezun öğretmenler hem çocukları daha iyi anlar daha çok ilgi gösterir hem de bir şeyler öğretme konusunda daha hevesli olur

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Okul Kayıt Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Haksız Kesinti

15 Kasım 2024 10:06

Okul Ücretlerinde Adaletsizlik Ve Yanıltıcı Uygulamalar

Çağatay
03 Şubat 2025 06:51
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

ERA Koleji Okul Yönetiminde Profesyonellik Eksikliği

30 Aralık 2024 00:05