Sunay sonuçtan hiç memnun değil

Mazda Yetersiz Ekipman Ve Hisler İle Çalışan Personel Dönüş Yok

Sunay
26 Haziran 2023 13:45

Mazda 3 1.5d 2018 aracımı otomatik vites geçişlerinde sorun olduğu için 2 yetkili servise götürdüm. Ancak bir tanesi sorun olduğundan şanzıman yazılım güncellemesi yaptı ve biraz kullanmamı söyledi geçmediği takdirde garantiden çözüm için herhangi bir yetkili Mazda servisine başvurabileceğimi belirtti. Daha sonra farklı bir ildeki Mazda yetkili servise giderek durumu bildirdim. Kendileri arıza kaydının bilgisayarda görülmediği ve sorun hissetmediklerini belirterek kayıt açmadılar. Bende Mazda Türkiye'ye hislerle değil yeterli ekipmanı olan ve bu işi bilerek test edebilecek bir servis göstermelerini istedim. Mazda Türkiye servisin dediği geçerli sorun görülmemiştir diye yanıt veriyor. Sayın distribütör teknolojik aletlerle şanzımanın test edilip test sonuçlarını değerlendirmenizi istiyorum. Aracın belirli iki viteste gecikmeli ya da kaydırmalı vites değiştireceği çıkacağı için veya gerçekten Mazda gibi bir markanın Türkiye'de yeterli donanımda personel veya ekipmanı olmadığı için3 ay önce gönderdiğim ikinci maile cevap bile vermiyorlar.

Ömer
Ömer

Merhaba, konuyla ilgili bir gelişme var mı? Çözebildiniz mi problemi?

Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster'da Erken Şanzıman Arızası Ve Yetersiz Destek Mağduriyeti

Yücel
04 Haziran 2025 15:40
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mazda, Garantim Olmasına Rağmen Bahane Buluyor!

14 Temmuz 2024 12:03

Fiat Araçta Geri Vites Sorunu Ve Servis Yaklaşımı