12 Mart 2023 19:37

Merhaba. Getir ve Yemeksepeti siparişlerim için Masterpass ödeme yöntemini kullanıyorum (Kullandığım kart Paycell). Masterpass hesabımın şifresini birkaç kez unuttum ve hesabımı silip yeniden oluşturdum. Bu hareketleri yapmadan önce herhangi bir hata almıyordum lakin son kez bu işlemi yaptığımda "Bankanızın OTP servisine ulaşılamıyor" adlı hatayı almaya başladım. Getir ve Yemeksepeti desteğine ulaştığımda beni bankama yönlendirdiler. Paycell kart kullandığım için Turkcell desteğine ulaştım. Kartımı kontrol ettiler ve kartımda herhangi bir sorun yoktu. Kısa mesaj servisi çalışıyordu. Size e-posta göndermeyi denedim. Şimdi de buradan yazıyorum. Lütfen şu sorunu çözün çünkü sipariş veremiyorum!

13 Mart 2023 08:58 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Mehmet Arda Bey,i İletmiş olduğu bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizlerle en kısa süre içerisinde iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Masterpass Müşteri Hizmetleri

15 Mart 2023 19:54

Benimle dünden evvel iletişime geçtiniz ve sorun hakkında biraz daha araştırma yapacağınızı ilettiniz. Bugün oldu ses yok.

21 Mart 2023 22:52

Hala bir geri dönüş araması bekliyorum. 1 hafta oldu.

Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Masterpass Türkiye'de Kart Ekleme Ve Hesap Silme Sorunu

03 Kasım 2025 16:07
Esra sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2025 13:50

10 Mart 2025 23:35