Massi Home Mobilya Kartepe Şikayetim

14 Temmuz 2024 12:15

Massi mobilya Kartepe şubesinden almış olduğum koltuk takımının berjeri farklı bir takımın berjeri ile kumaş, renk, kumaş üzerindeki tasarımları birebir olacak şekilde konuşup firma yetkilisi ile anlaştık. Fakat berjerim yastığı teslimat sırasında takımın yastıkları ile farklı geldi.

Ne teşhirdeki ürünle ne de bizim konuştuğumuz şekilde bir üretim gerçekleşmedi. Berjerinde ilave yama yapılmış gibi kumaş birleştirerek kaplaması yapılmış. Yastığı satın aldığıma takıma uygun değil ve yamuk duran bir yastık üretilmiş. Bu konuyla ilgili görüşmeye gittiğimde problemi dinlemek yerine direk yapabileceğimiz bir şey yok takımın berjeri ile değil daha düşük fiyatlı bir berjer talep ettiniz olarak firma yetkilisi tarafından dönüş yapıldı.

Koltuklar geldiğinde ahşap mobilya kısmında çizikler mevcuttu çözüm olarak Marker kalemi ile boyayabileceğiniz ve bunu hep elimizde bulundurun şeklinde tavsiyeler verildi. Bunun çizik ayıplı bir mal olduğunu söylediğimiz de de bu süreçten sonra ayıplı dediğiniz için sizinle daha fazla konuşmamız yanlış olur mal ayıplı değil her yerden bunu araştırabilirsiniz diye geri dönüş verildi.

Kısacası kusurlu ya da üretimden kaynaklı olan her şey de ilave para isteyerek yeniden yaptırabilirsin gibi dönüşler veren, ürünün arkasında durmak yerine tüketicinin kusurlu olduğu mottosunu tüketiciye aşılamaya çalışan bir firma işe karşı karşıya kaldık. Başka biriyle ya da ama merkezle görüşebilir miyiz çözüm adına dediğimiz de hayır benimle ya sa patronumuzla görüşebilirsiniz dendi ve iletişim numarası istediğimiz de veremem kendisi 15 güne gelir diye bir dönüş aldık.

Keşke satın alma sırasında gösterilen çabayı mağduriyet sonrası da gösterilseydi. Çözüme hiçbir şekilde gidilmediği için yasal süreç üzerinden devam edeceğim.

27 Eylül 2023 16:13
Koltx Armchair Koltuk Kaplamadaki Özensizlik
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 13:22

Baressi Mobilya Pişmanlığı

07 Temmuz 2023 21:15
Hicran sonuçtan hiç memnun değil

Wenimo Mobilya Renk Uyuşmazlığı Ve İlgisiz Servis

20 Mayıs 2024 15:29
Wenimo Mobilya Renk Uyuşmazlığı Ve İlgisiz Servis
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
22 Temmuz 2024 02:14