Bora sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Uygulamasında Ruhsat Yükleme Sorunu

Martı Tag Uygulamasında Ruhsat Yükleme Sorunu
03 Ekim 2024 15:54

Martı tag uygulamasından kaydolmaya çalışıyorum ama araç ruhsatını bir türlü kabul etmiyor. Kaç kere denediysem her seferinde ruhsat kopyasını değil kendisini yükleyin yazıyor. Normal elime koyup çekiyorum daha ne istiyorsunuz anlamadım. Ulaşabileceğim bir numara vs de yok gerçekten çok sinir bozucu bir durum

08 Ekim 2024 16:55

Martı tag rezaleti diyerek şikayetime başlamak istiyorum. Bundan bir hafta kadar önce uygulamaya kayıt olmaya çalışıyordum ancak aracın ruhsatını bir türlü kabul etmiyorlardı. Daha sonra burada şikayet açtım. Birisi beni aradı ve sorunun çözüleceğini söyledi şikayeti de kaldırmamı istedi. Ben de kaldırdım ancak değişen bir şey olmadı. Hatta artık martı tag uygulamasından ban yedim hiçbir şekilde ruhsatı bırakın giriş ve başvuru bile yapamıyorum. Twitter'da orada burda reklam veriyorsunuz ancak böyle bir sorunu çözemeyip sistemden beni engelliyorsunuz. Herkes bunu okusun görsün diye yazıyorum. Çok tatsız ve sinir bozucu bir durum.

1728395729013.img-8039.jpg
04 Ekim 2024 03:14 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

04 Ekim 2024 11:18

Bekliyorum teşekkürler

04 Ekim 2024 13:56

Teşekkürler çözüldü

04 Ekim 2024 13:58

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

06 Ekim 2024 22:21
marti-tag-uygulamasinda-ruhsat-yukleme-sorunu-1.jpg

Martı tag araç ruhsatını kabul etmiyor. Bir haftadır reddediyor. Her türlü açıdan çekip attım her bilgi fotoğrafta mevcut ama reddediliyorum. Buradan bir hafta önce şikayetimi de oluşturdum beni birisi aradı sorunun çözüleceğini ve şikayeti kaldırmam gerektiğini söyledi. Dediği gibi şikayeti kaldırdım numaranız vs not edildi sorun çözülecek dedi ama hala reddediliyorum. Bu kez sorun çözülmeden kaldırmayacağım haberiniz olsun. Twitter'da reklam verip kamuoyu oluşturuyorsunuz ama mağduriyet yaşayanlara yardım yok.

İshak sonuçtan memnun

Martı Tag Uygulamasında Ruhsat Yükleme Sorunu Ve Destek Eksikliği