Martı Tag Hesabım Haksız Yere Askıya Alındı

Martı Tag Hesabım Haksız Yere Askıya Alındı
28 Aralık 2024 23:432.777

Martı Tag sürücü hesabım, doğruları söylediğim için süresiz olarak askıya alındı ve Telegram grubundan atıldım. Durumu kısaca özetleyeyim: Taksiciler, Telegram grubuna girmişler ve grubumuzdaki arkadaşlarımızın konumlarını, yazışmalarını, profillerini direkt olarak taksi gruplarına ve sivil polislere iletiyorlar. Bu durumu Telegram grubundaki arkadaşlarımıza bildirdiğim için hesabım askıya alındı ve gruptan atıldım. 1 haftalık üyeliğim vardı. Hadi onu geçtim, müşteri hizmetleri bu konuyla ilgili hiçbir şey bilmiyor ve yardımcı olan kimse yok. Şimdi düşünüyorum, Martı Tag şoförlerini korumuyor mu? Doğru bilgi vereni neden atarsınız? Aklımda deli sorular.

14 Mayıs 2025 15:03 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Bekir
14 Mayıs 2025 15:04

Bana dönüş sağlanmadı?

Yorumlar(12)

27 Şubat 2025 23:21

Ah Ah Martı en ufak bir eleştiri kaldıramıyorsun

1 Ocak 2025 22:24

Martı bugünlerde bu ve bu gibi sebeplerden dolayı gündeme gelmeye başladı. Bu sorunlar düzeltilmeli ve adamakıllı bir yönetim şekli olması lazım.

1 Ocak 2025 22:22

Kendi şoförüne bunu yapan yolcuya neler yapmaz artık martı tag kullanmıyorum!

1 Ocak 2025 22:17

Güvenilen şoförleri askıya almakta nedir şaşırmayın

1 Ocak 2025 21:35

Tam da umutlarımız ve beklentilerimiz üst düzeye çıkmışken tag kullanan kullanıcılar doğrular yüzünden kısıtlama veya kapanma sorunu alıyorlar. Boşuna dememişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye

1 Ocak 2025 21:32

Sarı taksi lobisi birbirini desteklerken Martı tag gibi bir halk oluşumunun Kendi şoförlerini desteklememesi çok üzücü. Bu arkadaşımızın sorunu çözülmezse Martı tağa olan güvencim sıfıra inecek. Kendi şoförüne sahip çıkmayan bir şirket yolcularına da sahip çıkmaz

1 Ocak 2025 19:52

Martı tag ne yapmaya çalışıyorsun amacın ne? Zaten doğru düzgün kullanan birkaç kişi kaldı onları da atıyorsun doğru yapılan şeyi kapatmayıp bunu mu yapıyorsun

1 Ocak 2025 19:50

Güvendiğimiz tüm şoförlerin hesabını askıya alıyorlar artık kullanmaya gerek yok bence

1 Ocak 2025 17:48

Artık martı tag kullanmayacağım şoförlerin arkasında kimse durmuyor yazık insanlara

1 Ocak 2025 16:42

Martı tag ın yaptığı çok yanlış davranış olmuş usta tüm yolcularıma senin bu şikayetini anlatacağım destek çıksınlar zaten kısa zaman içinde ben de bırakacağım hiç arkamızda durmuyorlar

1 Ocak 2025 16:15

Sürekli martı tag ı kullanıyorum ama şikayet varda bu arkadaşımız gibi bir çok sorunla karşılaşan var oguzalper hiç korumuyor galiba çalışanlarını dışarıdan iyi gözükmeye çalışan bir şirinlik sergiliyor haklarının yenildiğini düşünüyorum üzücü artık kullanmayı bırakıyorum

1 Ocak 2025 16:10

Ya gerçekten mi senin sayende tag ı kullanmaya başlamıştık martı tag bir şoför kaybetmedi aslında bir çok yolcu kaybetti üzüldüm adına :(

Martı Haksız Blokaj ve Yanıtsız Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Mağduriyet

25 Eylül 2025 00:06249

Martı tag ekibi tarafından hesabım bloke edildi. Telegram gruplarına vs. Girdiğim ve bu gruplarda Martı'ya hakaret ettiğ...

Martı Tag Sürücü Sorunları

12 Ağustos 2024 16:441.958

Merhaba, ben Tag'da paylaşımlı yolculuk sürücüsüyüm. Herhangi bir sorun yaş...

1 Destek

Tümünü Gör
Martı Kaldırımda!

Martı Kaldırımda!

Bekir
Martı Uygulamasında Sıkıntı Var!

MartıUygulamasında Sıkıntı Var!

Semih
Martı Uygulaması Hatası

Martı UygulamasıHatası

Ganna
Martı Tag Sürücü Ve Yolcu Mağduriyetleri

Martı Tag SürücüVe Yolcu Mağduriyetleri

Ramazan
Martı Başvuru Belgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Martı BaşvuruBelgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Ogün

Öne ÇıkanKonular