Halil sonuçtan memnun

Martı Tag Haftalardır Başvurumu Kabul Etmiyor

Martı Tag Haftalardır Başvurumu Kabul Etmiyor
02 Kasım 2023 05:16

Martı tag sürücü uygulamasına bir türlü üye olamıyorum. Bilgilerim doğru, açık, anlaşılır ve net olmasına rağmen kesinlikle şirket başvurumu kabul etmiyor ve ruhsat ve araç bilgileri eksiksiz doldurmama rağmen hala bekliyorum. Birkaç kez ehliyetimi kabul etmedi tekrardan yükledim şimdi de başvurunuz kısa bir sürede onaylanacaktır deyip üzerinden haftalar geçmesine rağmen onaylamıyorlar yardımcı olacak kimse yok mu?

25 Kasım 2023 08:18

Martı tağ uygulamasını indirdim sürücü olarak evraklarımı eksiksiz doldurmama rağmen ehliyetimin geçersiz olduğunu söyleyip kabul etmediler buraya daha önceden de yazdığımda bana şikayetimi kaldırmamı söylediler kaldırdım ehliyetimi Mail olarak fotoğrafını istediler 24-48 saat içerisinde incelenip bilgi vereceklerini söylediler aylar geçti hala bir geri dönüş sağlanmadı sorunum çözülmeden de bu sefer şikayetimi kaldırmayı düşünmüyorum iyi çalışmalar

Ek
Ek
02 Kasım 2023 05:57

Müşteri hizmetleri personelleri pek ilgilenmiyor ama şikayet var adresine sorunu yazdığım zaman ulaşım sağlamaları ve sorunumun giderileceği bilgisini almam sevindirdi. Teşekkürler...

14 Mart 2024 13:21 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ