Senem sonuçtan hiç memnun değil

Mars Athletic Club - MAC Panora Mac Üyelik Hakları?

06 Temmuz 2023 21:40

Geçen hafta çocuğum ve eşimle havuza geldik, hafta sonuydu. Eşimi misafir hakkımdan içeri aldırdım ancak geçen sene asla özen gösterilmeyen kuralı bu sene uygulamaya karar vermişler. Ok, yerinde bir karar ve kural, ancak altını çiziyorum herkese uygulandığı sürece. Kaldı ki beni üye yaparken kendileri çocuğumu her zaman getireceğimi söyleyerek kayıt yaptılar, ardından çocuk yasak dediler ve ben havuza her çıktığımda çocuk gördüm. Hafta sonları da dahil. Eşimi misafir olarak içeri aldırıp hazırlandıktan sonra çocuk almadıklarını öğrendik. Burası da ok. Hafta sonları çocuk yok. Mecbur tekrar çıktık, misafir hakkım yandı dolayısıyla. Bu durumda asla yanmamalı tabii ki çünkü neden, geçen sene soyunma odasında yaşadığım kötü bir durum sebebiyle aylarca salona gelmedim, üyeliğimi iptal edip paramı iade etmemek için bayağı bir çabalayan kurumun misafir hakkımın kendi düzensizliklerinden ve kafalarına göre uyguladıkları kurallardan dolayı yanmasına böylesine kayıtsız kalması çok üzücü. Dahası hafta içi çocuk getirmeyi serbest kılan bir kurumun soyunma odasındaki ısrarla çıplak gezen kadınlara bir çare bulması daha anlamlı olur. Benim getireceğim ayda bir hak olarak pazarladıkları misafirin peşine düşeceklerine. Kendileriyle 3 kez konuştum ve ısrarla yanan misafir hakkım konusunda bir şey yapmadılar. Telefonda da şöyle üzücü bir cümle duydum: 'Geçen sene kurallara uymadığımızı söylerken şu an kuralları çiğnememizi istiyorsunuz.' Benim şu an talep ettiğim şeyin kural çiğnemekle asla bir ilgisi yok, kuralsızlıktan ve ihmalden ötürü boş yere giden bir hakkımı geri istemek ve bunu talep etmek için çok fazla sebebim varken, ayda 1den fazla misafir getirenleri ve buna müsamaha gösterildiğini biliyorken ben. Üyelik yaptırırken size bahşediliyormuş gibi verilen haklarınız ihmal ve güya kurallar yüzünden elinizden gittiğinde korkunç bir mücadeleye sokuluyorsunuz bilginiz olsun ve dahası yaptığınız şikayetler asla dikkate alınmıyor, tek dert üyelik. Dizaynı ve donanımı böylesine güzel olan bu kurum işini hile ile değil de hakkı olan yollardan çözmeye çabalayan insanları bu şekilde kaybeder, sonrasında da soyunma odasında çırılçıplak dolaşan ve sporunu yapmaya gelen insanları görüntüsüyle rahatsız eden veya genital bölgesine varana kadar jiletleme yapıp soyunma odasındaki banklara kıllarını çırpan insanlarla kalır. Bugün gerçekten sabrım taştı. Neresinden tutsan elinde kalır. Aylık 1 kişi misafir hakkını ayda 4 5 kere kullananları görüyorken ve duyuyorken. Gerek yok bunlara.

27 Temmuz 2023 23:08

Hemen bir güncelleme yapmak istiyorum, 2 haftadır hafta içi çocuğumla gidip havuzu kullanırken ve bir Allah'ın kulu bana uyarıda bulunmazken bugün kapıdan çevrildim çocuğumla beraber.​Çocuk girişlerinin 6 yaş olduğunu söylediler. Ve tekrar tekrar yinelemek istiyorum, benim kayıt olma amacım zaten çocuğumla beraber havuza gelebilmekti ve bana verilen teminat üzerine üyelik yaptırdım. Lütfen tam da buradan bana 6 yaş sınırının mantıklı bir sebebini açıklasınlar mısınız? Tuvalet alışkanlığı 4 yaşta çoktan biter. Bu hafta içi çocuğum yanımda olmadan tekrar gidip kendileriyle konuşacağım ve para iadem yapılmadığı takdirde fotoğraflarla da belgelediğim haliyle kanun bana ne tanıyorsa o şekilde durumu çözmeye çalışacağım. Gerçekten işkence yaşatılan. Bir eğitimci olarak şu an uydurulan 6 yaş kuralına şöyle bir mantık bulmaya çalışıyorum. Maalesef spor salonunda çırılçıplak dolaşan insanlar var, bu insanlara bir çözüm bulmak dururken belki çocuğu ile gelebilmek için spor salonuna yazılan insanları mağdur etmeyi uygun gördüler. Yalnız atlanılan nokta şudur ki cinsel gelişim dönemi 6 yaş sınırındadır fakat mahremiyet denilen ve hayati öneme sahip olguyu ömür boyu taşımamız gerekir. Geldiğim ( ki gelmeme ve soğuma sebeplerim de yine bu saçmalıklar ve kurumun umurumda bile olmayışı) günlerin toplanıp bana kalan miktarın iade edilmesini, aksi takdirde tüm şahitlerim ve belgelerim ile yasal olan yola başvuracağımı söylüyorum.​ Ve ben gerçekten defalarca kendileriyle konuşmaktan telefonda dil dökmekten usandım.​Bu çok büyük bir mesai. Bugüne kadar yapılan hiçbir şikayeti değerlendirmeye dahi almayan ciddiyetsiz ve çözüm yerine mağduriyet yaşatmayı benimsemiş bir kurum. Hüsran.

MAC One (Ankara) Macone Panora Müşterine Kötü Davranışı

05 Haziran 2024 22:21
Marina sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 21:23
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Sports International Mavişehir Vahim Bir İşletme

03 Ağustos 2024 18:30
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

Safiye
16 Ocak 2025 12:15