Market Borsa Uygulaması

Market Borsa  Uygulaması
26 Eylül 2024 20:36

Merhabalar, Binance üzerinden yatırım yaptık. Finansçı aracılığı ile sonrasında market isimli bir uygulamaya aktarıldım ve burada hisseler aldım. Finansçı aracılığı ile orada ise yatırımım büyüdü. Belirli bir seviyeden sonra kazancıma sigorta yapmam söylendi. Sigorta yapmazsam kazancımı ve ana paramı hiçbir şekilde alamıyormuşum ve bu durum maddi manevi bir zora soktu. Tedirginlik içindeyiz.

26 Eylül 2024 21:02 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Yorumlar (8)

Mehmetserkan
Mehmetserkan

Merhabalar a market beni de aynı şekilde paranızı sigorta yaptirnızmı deyip paramı halen alamadım maddi olarak çok kötü durumdayım lütfen bu konuda bir yetkili kim varsa bana yardımcı olun. Lütfen sizden rica ediyorum.

Aynı platformda beni de aradılar. Yatirim yaptık paramı çekmeye gelince hep bir bahane ag takili yok sigorta işlemi parola için hep USDT talep ettiler. Toplam 7000 dolar gitti. Çekim yok çaresiz kaldım diyecek bir sözde bulamıyorum.

Selami
Selami

Melike hanım bizim arkadaşta sizin bu borsada yatırım yapıyor ona da sigorta parası istemişler oda diyordu acaba bu sigorta parasını yatırsam o da mı gider acaba. Siz hangi yolu izlediniz

Melike

Herhangi hiçbir ödeme yapmasın sigorta ödemesini yaptık sonuç maalesef yine yok siz ne durumdasınız şu an bilmiyorum ama sonuç maalesef yok

Melike

Merhabalar bizde sigorta denildi biz onu da yatırdık bir sonuç yok asla yatırmasınlar. Sonuca varılmıyor sürekli aranıp başka bir taleple para. Talep ediliyor sonucu maalesef yok

Bahri
Bahri

Aynı durum bizim bir tanıdığın da başında şu an. Nasıl bir yol izlediniz bir sonuç alabildiniz mi acaba. Sizin paylaştığınız ekranın aynısı onda da var.

İlhan
İlhan

Bende paramı çekemiyorum o yüzden yardım istiyorum

Melike

Maalesef alamadık bir sonuca da varamadık sürekli aranıp çözümleyelim bu işi diye arıyorlar ama maalesef güne belirli başlıklarla para talep ediliyor siz nasıl bir yol izlediniz

Sigorta Zorunluluğu İle Yatırım Kazançlarının Tehlikeye Girmesi

07 Kasım 2024 12:19