16 Mayıs 2024 17:03

Ürün iki çift olarak aldım. Biri online biri mağazadan. Online aldığım ürün mağazadaki ürün ile asla alakası olmayan bir ürün. Kodu aynı ama ürünün ne boncukları ne de zinciri aynı değil. Mağazadan aldığım ürünü kullanalı neredeyse 1 yıl oldu. Böyle bir şey görmedim. Mağaza ürünün farklı olduğunu ve hatalı olduğunu kabul etti ama online alındığı için wh hattından iletişim kurup durumu anlatmamızı istedi. Wh hattı kalıp mesaj gönderip durmak dışında bir şey yapmadı. Ama bu resmen hatalı ürün. Manuka müşteri memnuniyeti açısından o kadar noksan ki gerçekten. Ürün hatalı olmasa bu kadar ısrarcı olmam aynı üründen evde olmasa görmesem tamam anlarım ama bu kadar olması mümkün değil İade ya da değişim talep ediyorum. Resmen ürün paslandı yahu göz var izan var, bu kadar olmaz. Bu kadar hakka girilmez açıkçası muhatabım da wh hattı ve kalıp mesajlar anlamıyorum. Gerçekten hakkımı helal etmiyorum.

profile profile
16 Mayıs 2024 22:04 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhabalar yaşadığınız mağduriyet için özür dileriz. Şikayetiniz ile ilgili dönüş sağlanmıştır. 🌸

22 Mayıs 2024 15:09

Merhaba, konu ile ilgili ürün kullanım kaynaklı kararmalar meydana gelmesinden dolayı kabul edilemeyerek müşterimize yardımcı olunamamıştır.

22 Mayıs 2024 15:40

Bu ürün kesinlikle defoluydu. Mağazanız kabul etti hatta onlar söyledi. Ürün yanlış hatalı gönderilmiş diye ve biz buradan iade alabilirdik ama online aldığınız için onlinedan görüşmelisiniz denildi. Personeliniz söyledi bunu.

22 Mayıs 2024 15:52

Merhaba, mağaza personelleri ile görüşme yapılarak durumun yanlış anlaşılmasından kaynaklı bu bilgiyi iletmiştir. Konu hakkında üründe kullanım kaynaklı kararmalar meydana gelmesinden dolayı kabul edilememektedir.

Ömer
19 Temmuz 2024 17:17

Manuka'dan Sürekli Stok Hatası Ve Mağduriyet

Feyza
08 Kasım 2024 15:12

Fatma
20 Şubat 2024 09:46

04 Şubat 2024 22:43
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
14 Ağustos 2024 18:30